Hvorfor Wordpress
12 bud på hvorfor WordPress er den hurtige og sikre vej til kontakt med brugere og kunder … 

WordPress tilbyder et brugervenligt, kraftfuldt system til at give dig kontrol over dit eget indhold.

Dialogdesigneren har designet WordPress-drevne websteder siden 2010 og anbefaler det til alle som ønsker at opdatere deres eget indhold og være fremme i skoene med hensyn til videndeling og nye medietyper. Ud over dette tilbyder WordPress også nem adgang til præfabrikerede designs, funktionaliteter, integration af sociale medier og søgemaskineoptimering.

Her er vores 12 bud på, hvorfor denne software også skal være dit valg …

1. Opdater selv

WordPress giver dig mulighed for selv at opdatere din hjemmesides indhold (tekst og billeder). Det er ikke nødvendigt at tilkalde en webdesigner, hver gang du ønsker at opdatere dit websted. Hvis du kan skrive et brev i Microsoft Word, kan du også formattere en hjemmeside i WordPress.

Platformen giver mulighed for at oprette flere brugere, hvilket tillader forskellige medarbejdere at opdatere både webstedet og bloggen (med forskellige tilgængelige tilladelsesniveauer).

Dialogdesigneren er altid med-administrator på leverede hjemmeside-projekter. På den måde er vi altid klar i maskinrummet, når der opstår behov for justeringer eller sikkerhedsprocedurer.

2. Del din viden

At køre en ‘blog’ side på dit websted betyder simpelthen at have en dedikeret side, hvor du kan offentliggøre nyheder eller dele nyttig viden med brugere, medarbejdere og kunder.

Du behøver ikke kalde det en ‘blog’. Nogle webstedsejere foretrækker at kalde det ‘Nyheder’ eller ‘Videndeling’. Teknikken bag sådanne sider er for det meste en blog.

Søgemaskiner elsker websteder, der kontinuerligt leverer nyt nyt indhold, og det er nøjagtigt, hvad en blog gør (når den drives seriøst). Formulér nyhederne med brug af dine målrettede søgeord, og du opnår alene via dit ordvalg formidable SEO-fordele.

Nye publikationer (både sider og blogindlæg) bliver næsten øjeblikkeligt underrettet til Google. Placér et nyt indlæg på din blogside, og Google indekserer det normalt inden for få minutter. Det bringer nye besøgende til dit websted inden for få timer.

Hvis du synes det er svært at udtænke indhold til en blog, så er her en stribe ideer – helt gratis til dig.

3. Nem at bruge

WordPress gør det meget nemt at opdatere dine websider og tilføje indlæg til din blog ved hjælp af en venlig editor. Det ligner meget grundlæggende tekstbehandling – f. eks. Microsoft Word.

Selv tilføjelse af billeder, videoer og PDF-dokumenter er let.

4. Helt gratis

WordPress er gratis at downloade, bruge og opdatere. Som WordPress-webstedet forklarer, “WordPress er et open source-projekt, hvilket betyder, at der er hundredetusinder af mennesker over hele verden, der arbejder på det (mere end de fleste kommercielle platforme).

Det betyder også, at du er fri til at bruge den til alt fra din kats hjemmeside til et Fortune 500-websted, uden at betale nogen et licensgebyr og afgive en række vigtige friheder. ”

5. WordPress-eksperter er lette at finde

WordPress-udviklere og eksperter er relativt lette at finde.

Det giver ro i sindet, hvis du på et tidspunkt får brug for at skifte leverandør. WordPress-websteder kan let overføres fra en leverandør eller serviceudbyder til en anden.

Dette betyder også, at omkostningerne er meget konkurrencedygtige.

6. Foretrukne system

WordPress er maskinrummet bag mere end 28 procent af alle websteder (2017) og er det mest populære CMS (content management system) på internettet. Det udvikles og forbedres kontinuerligt.

Det er skalerbart, velegnet til både små og store projekter. Og det giver dit websted mulighed for at vokse med din virksomhed.

7. Hvorfor WordPress er ven med folk på farten

WordPress-websteder kan opdateres fra enhver internetforbundet computer, tablet, smartphone eller lignende. Et par af Dialogdesignerens leverede hjemmesider opdateres via e-mail. Det er så simpelt at emailens emnelinje bliver til overskrift, emailens indhold bliver til brødtekst, og det vedhæftede billede til emailen smutter selv ind på den rigtige billedplads i den færdige artikel.
Så nemt kan du opdatere dit websted, selv når du er på farten!

8. Let at tilpasse

Faktisk begynder de fleste at bruge WordPress uden nogen forudgående viden om at designe websteder.

WordPress-temaer er lette at tilpasse, fordi mange af dem leveres med deres eget indstillingspanel, der giver dig mulighed for at ændre farver, uploade logo, ændre baggrunden, oprette smukke skydere og virkelig tilpasse det til dine behov uden at skrive nogen kode overhovedet.

Du kan også tilføje tilpasset funktionalitet til dit WordPress-sted ved hjælp af plugins. WordPress-plugins er som apps til dit websted, som du kan bruge til at tilføje avancerede funktioner som analyse, kontaktformularer, medlemsområde og mere.

Dialogdesigneren har over de forløbne ti år testet alle de vigtigste. Vi har så været nødt til at kassere temmelig mange undervejs, men resultatet er, at vi står tilbage de top-tre stærkeste temaer og sidedesign-værktøjer. Vi kan også anvise stærke plug-ins til alle tænkelige specialopgaver og behov.

For nylig hjalp Dialogdesigneren en samler med 55.000 fotografier med at udvikle et WordPress-design, som kunne tumle den tungtvejende mængde af fotos uden at det føles spor tungt eller besværligt for gæsterne.

9. SEO venlig

WordPress er skrevet ved hjælp af standard overholdelse af høj kvalitetskode og producerer semantisk markup. I ikke-geek termer får dette Google og andre søgemaskiner til at elske WordPress.

Dette er grunden til, at WordPress-websteder har en tendens til at rangere højere end andre i søgemaskiner.

Ved design er WordPress meget SEO venlig ud af boksen. Du kan også bruge WordPress SEO-plugins til yderligere at optimere dit websted.

10. Let at administrere

WordPress leveres med et indbygget opdateringssystem. Dette giver dig mulighed for at opdatere dine plugins og temaer fra dit WordPress admin kontrolpanel.

WordPress giver dig også besked, når der er en ny version af WordPress tilgængelig, så du kan opdatere dit websted ved blot at klikke på en knap.

For at beskytte dine data mod enhver ulykke eller hacking kan du nemt bruge et WordPress-backup-plugin til automatisk at oprette sikkerhedskopier og gemme dem sikkert på en server efter eget valg.

11. Født mobilvenlig

Google har i efterhånden flere år skældt ud på softwareudviklerne indenfor webdesign for at være fodslæbende på området mobilvenlighed. Google har derfor udviklet sin egen standard, som så kan bygges oven på en bestående hjemmeside. I praksis får man to hjemmesider ud af det, og de ligner ikke nødvendigvis hinanden. Plus hjemmeside-ejeren afgiver lidt af sin selvbestemmelse til Google på denne måde.

Dette er som regel helt unødvendigt med WordPress-hjemmesider, hvor de fleste designs i dag er responsive – det vil sige, at visningen tilpasser sig enhver skærmstørrelse fra smartwatch til tv-skærm.

12. Håndterer alle medietyper

WordPress er ikke kun begrænset til at skrive tekst. Det leveres med en indbygget medie uploader til håndtering af billeder, lyd og videofiler.

WordPress understøtter Embed-aktiverede websteder, hvorfor WordPress nemt kan integrere YouTube-videoer, Instagram-fotos, tweets og Soundcloud-lyd i hjemmesiden eller artiklen.

WordPress kan bruges på mange forskellige måder fra enkle blogs til e-handelsmarkeder og alt derimellem.

Følgende er blot et par eksempler på forskellige slags websteder, du kan oprette med WordPress.

  • Start en blog
  • Præsentér din virksomhed
  • Byg en komplet webshop
  • Opret en foreningsside eller en medlemsklub
  • Byg og markedsfør selv et eller flere online-kurser
  • Opret et foto- eller kunstgalleri
Vær med i samtalen!

Et 50 år langt arbejdsliv i foreninger, organisationer og virksomheder har lært mig, at kommunikation og frem for alt samtale er det smøremiddel, der sørger for, at arbejdet bliver gjort og målene nået. Kommunikation er ikke noget, vi bare kan fra fødselen af.
Vi kan derimod lære det, og vi kan i høj grad blive bedre til det.
Du får essensen af det i nyhedsbrevet Fundet! Skriv dig op her

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>