Mobilvenlig hjemmeside:
21. april 2018 var sidste udkald …
men ring, hvis du vil ind i kampen igen

apr 15

Tiden er ved at løbe ud for "desktop only" hjemmesider. Bliv mobilvenlig nu.

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Som du kan se her: Tiden ER gået. Hvis du er dybt i tvivl om hvor du står mht. hjemmeside, så er du altid velkommen til at ringe. Hvis du er lidt i tvivl, så læs videre her:

I 2017 lancerede søgegiganten Google en politik, der favoriserer en mobilvenlig hjemmeside i forhold til hjemmesiden, der ikke er mobilvenlig. Denne politik slog fuldt ud igennem den 21. april i år.

Hvis ikke du for længst har opgraderet til en mobilvenlig hjemmeside, så er det altså nu, du skal handle. Lige nu. Ellers kan du godt begynde at tælle til alle de besøgende, der ganske enkelt overser din butik.

Det var grund nummer ét til at få en mobilvenlig hjemmeside i 2018.

EU forlanger kryptering

En anden vigtig politik-ændring fra Google i 2017 var et krav om, at alle hjemmesider, der registrerer personlige brugerdata, skal kryptere disse data. Det kræver, at den pågældende hjemmeside opgraderes med certificeret krypteringssoftware og overgår til den sikre internetprotokol https.

Hvornår registrerer en hjemmeside personlige brugerdata? Det handler ikke om hjemmesiden, der indsamler oplysninger om brugeradfærd anonymt ved hjælp af cookies, men det gælder helt sikkert hjemmesiden, “hvor der er udveksling af fortrolige oplysninger som brugernavne, passwords, kreditkortoplysninger. Det kunne eksempelvis være i webshops, i netbanken og hos din webmail-udbyder.”

Kilde: Computerworld

Fra og med sommeren 2018 er denne kryptering desuden gældende EU-lovgivning i kraft af den nyligt vedtagne persondataforordning.

Det var grund nummer to til at forny hjemmesiden i 2018. Eller i hvert fald opgradere den.

Moderne mediebrugere er utålmodige

Den tredje grund til forny hjemmesiden i 2108 er ret banal: Folk er i stigende grad blevet vænnet til at manøvrere hurtigt i cyberspace. Informationsudbuddet er gigantisk, og hvis ikke man er hurtigt videre i sin jagt på relevante oplysninger, så risikerer man at sidde fast i et kviksand af ligegyldig information. Og hvem har tid til det i dag?

Tre ting, som især skræmmer brugerne væk fra en hjemmeside:

  1. Et gammeldags udseende webdesign
  2. En uoverskuelig menu med alt for mange punkter
  3. Forældede oplysninger

Hos Dialogdesigneren synes vi ikke der er meget at betænke sig på. Derfor giver vi dig her en fjerde god grund til at forny hjemmesiden i 2018:

Få en mobilvenlig hjemmeside i april 2018 med dette gode tilbud

Her har du en nem måde at få hjemmesiden ført op til 2018-standard.

  • Din side får et nyt design, som svarer hurtigt og er mobilvenligt.
  • Din side får en ny hostingserver, som er lynende hurtig og driftsikker.
  • Din side bliver mere synlig i søgemaskinerne

Har du brug for en særlig begrundelse, før du handler på dette? Værsågod …

De fleste danskere brugere efterhånden Google – ikke Garmin eller Tom-Tom, når de skal finde vej med bilen eller planlægge en rute hjemmefra. De fleste danskere googler virksomheder, håndværkere og butikker, når de leder efter en ydelse eller et produkt.

Derfor er det af det af overordentlig stor betydning, at du og dit firma er synlige i Google Maps.

Forny hjemmesiden - og bliv synlig på Google

Forny hjemmesiden – og bliv synlig på Google

Google startede for tre år siden servicen Google MyBusiness. Denne service gør det utrolig nemt at opdatere Google Maps med din virksomheds navn, adresse, branche, ydelser, åbningstider osv. Fotos kan du også lægge ind. Og dine kunder kan skrive en anmeldelse og tildele stjerner.

Du kan sagtens gøre alt dette selv. Det er som sagt “utrolig nemt”. Men hvis du tager imod vores tilbud om at forny hjemmesidenså hjælper vi dig med at få Google-registreringen på plads. Denne registrering giver dig også et skub fremad i søgeresultater på Google.

Hvad venter du på?

Dialogkaffe

Hvis du har en seriøs udfordring i dit fag, job eller business, så husk at to tænker bedre end én. Jeg er både en god lytter og god til at forstå dybden i din udfordring. Lad os mødes over en kop rigtig god kaffe. Den første dialog er altid gratis og uden forpligtelser for dig. 

Ring og få en aftale 4550535251

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Hits: 2192

Leave a Comment:

Leave a Comment: