Mailpoet
Mailpoet logo

Vi har prøvet rigtig mange slags nyhedsbrev-software. Vi har sorteret mange udmærkede løsninger fra, fordi de kunne og ville for meget. Det blev lige indviklet nok. Vores foretrukne nyhedsbrev-software har superkræfter i en simpel brugerflade. Du er hurtigt i gang. 

Mailpoet logo

Alt hvad du skal bruge er inden for rækkevidde på din egen hjemmeside. Du skal bare følge vejledningen, fuldføre et par indstillinger, koble dig op til sendetjenesten og voila – dit første nyhedsbrev er på vej ud i verden.

Mailpoet logo

Under motorhjelmen har denne brugervenlige nyhedsbrev-software dog superkræfter. Dens egen sendetjeneste sørger for, at hver eneste email når frem til sin modtager. Og den hjælper dig med at sortere ud i fejlramte indbakker og sige pænt farvel til folk, som ikke vil høre fra dig.

Mailpoet logo

Med den indbyggede tilmeldingsformular er det forholdsvis nemt at skaffe nye abonnenter til nyhedsbrevet. Hvis du allerede har en kontaktformular på hjemmesiden, kan de to løsninger integreres.

Mailpoet logo

Når et nyhedsbrev er sendt afsted, kan du se i statistikken, hvor mange som har set, åbnet og reageret på dit nyhedsbrev. 

Derfor anbefaler vi nyhedsbrev-løsningen Mailpoet, og derfor bygger vores egen nyhedsbrev-pakke på denne leverandør. 

Hvis du vil endnu hurtigere til målstregen, så køb Dialogdesignerens nyhedsbrev-pakke.

Med pakken er alt sat op og gjort klar til dine nyhedsbreve. For næsten ingen penge. Vi har tilmed forberedt skabeloner eller udkast til dine første ti nyhedsbreve. Så bliver det vist ikke nemmere.

Vær med i samtalen!

Et 50 år langt arbejdsliv i foreninger, organisationer og virksomheder har lært mig, at kommunikation og frem for alt samtale er det smøremiddel, der sørger for, at arbejdet bliver gjort og målene nået. Kommunikation er ikke noget, vi bare kan fra fødselen af.
Vi kan derimod lære det, og vi kan i høj grad blive bedre til det.
Du får essensen af det i nyhedsbrevet Fundet! Skriv dig op her

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>