Fem indlysende gode grunde til at komme i gang med at udsende dit eget nyhedsbrev:
1
Hjemmesiden i sig selv skaber ikke kontakt og kendskab. Folk kommer typisk omkring en enkelt side, og efter få sekunder er de væk igen, og forbindelsen er tabt. Den klarer nyhedsbrevet.
2
Blogartikler er lidt bedre til at skabe kontakt. Men dine artikler bliver kun læst og kendt, hvis de bringes ud til en større kreds end dem der i forvejen kender din hjemmeside. Den klarer nyhedsbrevet.
3
Måske er du typen der ryster tilbud og nye tiltag ud af ærmet. Hvordan gør du dem kendt? Nu kender du svaret.
4
De fleste har svært ved at udvikle ideer om hvad nyhedsbrevet skal fortælle. Det er fordi ideer er overvurderede. Handling tæller faktisk langt mere end ideer. Jo flere nyhedsbreve du faktisk får sendt afsted, des flere indholdsideer får du og desto bedre bliver du til at præsentere ideerne klart og appellerende.
5
At udsende et nyhedsbrev er lettere end de fleste tror. Hvis du har en WordPress-baseret hjemmeside, foregår det i store træk sådan her:
Hent og installer et nyhedsbrev-plugin. Her er vores anbefaling.
Følg vejledningen og gør klar til dit første nyhedsbrev.
Sæt den medfølgende kontaktformular op til at modtage abonnenter.
Send dit første nyhedsbrev.
Skriv en liste med ideer til de næste ni nyhedsbreve. Når du har udsendt nr. 10, er det blevet en god og hjertestyrkende vane.
Bonusidé: Hvis du gerne vil have at nyhedsbrevet bliver læst igen og igen, så sørg for, at det handler om dine kunder eller din målgruppe – ikke om dig selv og dit firma.
Hvis du vil endnu hurtigere til målstregen, så køb Dialogdesignerens nyhedsbrev-pakke.
Med pakken er alt sat op og gjort klar til dine nyhedsbreve. For næsten ingen penge. Vi har tilmed forberedt skabeloner eller udkast til dine første ti nyhedsbreve. Så bliver det vist ikke nemmere.