december 11

0 comments

Usikker hjemmeside er en meddelelse, som Google-browseren Chrome skriver på hjemmesider, som endnu ikke har indført krypteret kommunikation mellem hjemmeside og bruger. Den såkaldte https-protokol.

Det fremgår blandt andet af denne artikel i Computerworld.

Dialogdesignerens kunder er travle mennesker, der er optaget af at dyrke deres kunst, passe deres arbejde og vedligeholde deres netværk. Googles nye krypteringspolitik interesserer dem omtrent lige så meget som EUs persondataforordning – en forordning, som i øvrigt er en god del af forklaringen på, at Google opprioriterer beskyttelsen af personlige data på websites.

Usikker hjemmeside? Ikke her!

Heldigvis behøver Dialogdesignerens kunder ikke ofre mange minutter på at sætte sig ind i krypteringspolitikken. Den er allerede gennemført på alle de websites, som vi administrerer for eller sammen med kunderne.

Den eneste synlige forskel er indtil videre, at protokol-forkortelsen forrest i URL nu hedder https://…. i stedet for http://….

Fra og med 1. oktober i år vil den synlige forskel dog være mere udtalt for udgivere, som ikke har fulgt Googles anbefaling og fået SSL-certificeret deres website. Besøgende af disse websites vil blive mødt med en tydelig advarsel: Usikker hjemmeside. Dette website er ikke krypteret og kan derfor indebære en risiko for den besøgende.

Som sagt – det vil ikke ske for vores kunder. Vi er på forkant. Problem solved.


Tags


Spørg bare – vi elsker at svare

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Du kunne også være interesseret i ...

Hvilket videokamera
skal jeg vælge?