august 12

1 comments

Tivolis Promenadeorkester hed de i mange år. 110 år, for at være helt nøjagtig.

Tivolis Promenadeorkester kom til verden i 1906 og har været en del af Georg Carstensens verdensberømte forlystelseshave indtil årsskiftet 2015-16. Da opsagde Tivoli samarbejdet med sit gamle orkester.

Læs også: Berlingske Tidende lukker øjnene for Promenadeorkestret

De 17 orkestermedlemmer og deres kapelmester er ikke Metusalemmer, og de valgte ret hurtigt den løsning at fortsætte orkesterdriften selv. Promenadeorkestret har igennem mange år ved siden af Tivoli-traditionen opbygget gode traditioner og samarbejder rundt om i landet med nytårskoncerter, sommerkoncerter og festmusik.

Med Tivolis Promenadeorkester traditionerne som afsæt og en ny hjemmeside udviklet af Dialogdesigneren starter orkestret nu et nyt kapitel. Navnet er ikke længere Tivolis Promenadeorkester, men blot Promenadeorkestret.

Men Tivolistemningen, Lumbye-tonerne og evergreens fra de sidste 110 års populærmusik – alt det hænger ved.

[thrive_testimonial name=”Henrik Olafsson, musiker” company=”Promenadeorkestret” image=”https://ml5dlqev3kqs.i.optimole.com/VbhseWk-jw5mGaLn/w:auto/h:auto/q:90/https://dialogdesigneren.dk/wp-content/uploads/2016/08/Henrik-Olafsson.jpg” color=”dark”]Da vi i vores 110 år gamle orkester skulle have lavet en hjemmeside og havde brug for kompetent ekspertise, henvendte jeg mig til Carsten. Jeg havde samarbejdet med ham før og sætter stor pris på den imødekommenhed og gode service jeg kendte til. Der var fuld opbakning i orkestret til Carstens tilbud. Samarbejdet har været en fornøjelse hele vejen igennem, jeg har kun positive tilbagemeldinger på en hamrende flot hjemmeside til Promenadeorkestret[/thrive_testimonial]


Tags


Du kunne også være interesseret i ...

Forskellen på en jævnt god hjemmeside og en storsælgende: Hjemmeside support
10 indholdsideer til din hjemmeside
Spørg bare – vi elsker at svare

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}