Tivolis Promenadeorkester hed de i mange år. 110 år helt nøjagtig.

Tivolis Promenadeorkester kom til verden i 1906 og har været en del af Georg Carstensens verdensberømte forlystelseshave indtil årsskiftet 2015-16. Da opsagde Tivoli samarbejdet med sit gamle orkester.

De 17 orkestermedlemmer og deres kapelmester er ikke Metusalemmer, og de valgte ret hurtigt den løsning at fortsætte orkesterdriften selv. Promenadeorkestret har igennem mange år ved siden af Tivoli-traditionen opbygget gode traditioner og samarbejder rundt om i landet med nytårskoncerter, sommerkoncerter og festmusik.

Med Tivolis Promenadeorkester traditionerne som afsæt og en ny hjemmeside udviklet af Dialogdesigneren starter orkestret nu et nyt kapitel. Navnet er ikke længere Tivolis Promenadeorkester, men blot Promenadeorkestret.

Men Tivolistemningen, Lumbye-tonerne og evergreens fra de sidste 110 års populærmusik – alt det hænger ved.

Promenadeorkestret havde sendt Henrik Olafsson i byen for at finde en webdesigner. Henrik fortæller:

“Da vi i vores 110 år gamle orkester skulle have lavet en hjemmeside og havde brug for kompetent ekspertise, henvendte jeg mig til Dialogdesigneren. Jeg havde samarbejdet med ham før og satte stor pris på den imødekommenhed og gode service jeg kendte til. Der var fuld opbakning i orkestret til Carstens tilbud. Samarbejdet har været en fornøjelse hele vejen igennem. Jeg har kun positive tilbagemeldinger på en hamrende flot hjemmeside til Promenadeorkestret.”

Et 50 år langt arbejdsliv i foreninger, organisationer og virksomheder har lært mig, at kommunikation og frem for alt samtale er det smøremiddel, der sørger for, at arbejdet bliver gjort og målene nået. Arbejdslivet har samtidig lært mig, at man ikke kan tage disse ting for givet. Det er ikke noget, vi bare kan fra fødselen af. Vi kan derimod lære det, og vi kan i høj grad blive bedre til det. 


Følg mig, og bliv selv lidt mere produktiv og fremgangsrig ...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>