Tivolis Promenadeorkester: Et legendarisk orkester med en lang og farverig historie

aug 12
Tivolis Promenadeorkester - Promenadeorkestret website

Tivolis Promenadeorkester hed de i mange år. 110 år, for at være helt nøjagtig.

Tivolis Promenadeorkester kom til verden i 1906 og har været en del af Georg Carstensens verdensberømte forlystelseshave indtil årsskiftet 2015-16. Da opsagde Tivoli samarbejdet med sit gamle orkester.

Læs også: Berlingske Tidende lukker øjnene for Promenadeorkestret

De 17 orkestermedlemmer og deres kapelmester er ikke Metusalemmer, og de valgte ret hurtigt den løsning at fortsætte orkesterdriften selv. Promenadeorkestret har igennem mange år ved siden af Tivoli-traditionen opbygget gode traditioner og samarbejder rundt om i landet med nytårskoncerter, sommerkoncerter og festmusik.

Med Tivolis Promenadeorkester traditionerne som afsæt og en ny hjemmeside udviklet af Dialogdesigneren starter orkestret nu et nyt kapitel. Navnet er ikke længere Tivolis Promenadeorkester, men blot Promenadeorkestret.

Men Tivolistemningen, Lumbye-tonerne og evergreens fra de sidste 110 års populærmusik – alt det hænger ved.

Da vi i vores 110 år gamle orkester skulle have lavet en hjemmeside og havde brug for kompetent ekspertise, henvendte jeg mig til Carsten. Jeg havde samarbejdet med ham før og sætter stor pris på den imødekommenhed og gode service jeg kendte til. Der var fuld opbakning i orkestret til Carstens tilbud. Samarbejdet har været en fornøjelse hele vejen igennem, jeg har kun positive tilbagemeldinger på en hamrende flot hjemmeside til Promenadeorkestret

Henrik Olafsson, musiker,

Promenadeorkestret

Leave a Comment:

(1) comment

Add Your Reply

Leave a Comment: