Ny hjemmeside til Røde Kors Hørsholm er skabt i Wordpress fra Dialogdesigneren

Røde Kors Hørsholm fik overdraget nøglerne til afdelingens nye hjemmeside i efteråret 2017. Hvert år siden begyndelsen er hjemmesiden blevet evalueret og designmæssigt justeret – altså småjusteringer. Siden er grundlæggende designet efter landsorganisationens design manual, og det er et langtidsholdbart design.

Du kan se hjemmesiden her.

Røde Kors Hørsholm hjemmesiden er skabt i open source softwaren WordPress, som med 188 millioner installerede løsninger (januar 2015) er et af verdens mest benyttede og hurtigst voksende systemer til webdesign.

Røde Kors Hørsholm hjemmesiden er responsiv. Det vil sige, at indholdet træder frem i læsevenlige formater på alle slags digitale enheder.

Røde Kors Hørsholm hjemmesiden er nem at føde med aktuelle nyheder, og enhver Røde Kors frivillig, som har lyst til at bidrage med tekst, foto eller video, kan nemt gøre dette.

Skulle en af de frivillige have glemt en detalje, så er brugervejledning indbygget i hjemmesiden med video-eksempler.

Hjemmesiden er blevet studeret med interesse i kommunikationsafdelingen hos Røde Kors Danmark, hvor man også arbejder med WordPress og har planer om at udvikle et WordPress multisite system til lokalafdelingerne.

Læs mere om vores stærke webløsning til foreninger

Vær med i samtalen!

Et 50 år langt arbejdsliv i foreninger, organisationer og virksomheder har lært mig, at kommunikation og frem for alt samtale er det smøremiddel, der sørger for, at arbejdet bliver gjort og målene nået. Kommunikation er ikke noget, vi bare kan fra fødselen af.
Vi kan derimod lære det, og vi kan i høj grad blive bedre til det.
Du får essensen af det i nyhedsbrevet Fundet! Skriv dig op her

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>