marts 16

0 comments

Førstehjælp til strandede hjemmesider. Hvordan?

Rigtig mange hjemmeside-ejere har så dårlige erfaringer med driften af deres hjemmeside, at de nærmest har opgivet at fortsætte. Få tænker på alternativet: Førstehjælp til strandede hjemmesider.

Hjemmesiden kan for eksempel være udviklet i et forældet system, som er decideret bruger-U-venligt. Ejeren kan være kommet til at smide adgangskoden væk. Hjemmesidens udvikler er rejst til Indonesien. Eller hjemmesiden har i årevis kostet uforholdsvis meget – uden at bidrage til virksomhedens trivsel eller indtjening.

Uanset forklaringen, så kan ingen almindelig virksomhed i længden klare sig uden at være aktivt til stede dér, hvor kunderne færdes. Her vil de fleste måske sige: I de sociale medier. Men nej. Selvom danskerne bruger markant mere tid på de sociale medier, så bruger de den ikke på at søge viden, varer og tjenesteydelser.

Når det handler om viden, varer og tjenesteydelser, så søger vi i Google. Og Google peger først og fremmest på søgeresultater, som har udspring i en faktisk virksomhed med en aktiv hjemmeside. Og en virksomhed, som annoncerer kommercielt i søgemaskinen.

Her kommer Dialogdesigneren så med et rigtigt godt tilbud, som får dig ind i kampen igen. Førstehjælp til strandede hjemmesider fås i tre udgaver:

Den billige

Den billige til 4.800 kroner ex. moms fører dit nuværende hjemmesideindhold over på en moderne og topsikker server. Dialogdesigneren klarer alt det praktiske, og den ny server skal du ikke betale ekstra for, den er inkluderet i prisen ligesom hele det første års support. I de fleste tilfælde ender du med en flottere og mere driftsikker hjemmeside for en lavere månedlig pris. En hjemmeside, som kan læses på alle skærmstørrelser fra mobil til pc. En hjemmeside, som er lige så nem at skrive i som Microsoft Word eller Google Docs.

Mellemprisen

Mellemprisen 6.800 kroner ex. moms giver dig – foruden de nævnte fordele – en hjemmeside, hvor indholdet er søgemaskineoptimeret til Google og de andre søgemaskiner. For dem der ikke ved det: Søgemaskineoptimering afgør, om hjemmesiden og dens tilbud bliver fundet på nettet. Eller ej.

Den “dyre”

Med den “dyre” model til 8.800 kroner får du som noget særligt en total gennemskrivning af alle sidens tekster, så de går ind i målgruppen med træsko på. Denne tilgang vil mangedoble hjemmesidens besøgstal. Og dermed kendskabet til din virksomhed eller organisation. I denne udgave får du også dokumenterede resultater med Google Analytics og månedlig besøgsstatistik.

En ny start for din gamle hjemmeside behøver således ikke blive endnu en passiv omkostning for din virksomhed.  Det kan tværtimod blive den investering, der kickstarter ny opmærksomhed fra en større kundekreds i et større opland.


Tags


Du kunne også være interesseret i ...

Forskellen på en jævnt god hjemmeside og en sællert: Hjemmeside support
10 indholdsideer til din hjemmeside
Spørg bare – vi elsker at svare

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}