Få vejhjælp til hjemmesiden – Ante Hamersmit

En forældet hjemmeside skal der gøres noget ved. I sin nuværende tilstand kan den gøre mere skade end gavn. Læs her hvordan

Få et tilbud på en kvik-reparation. Så kommer I hurtigt videre med det vigtige.

Hverken svært eller dyrt

Alt for mange efterlader en havareret hjemmeside i vejkanten, fordi de tror det er svært eller "umuligt" at få rettet fejl og mangler.

En gang imellem bliver hjemmesiden fundet, men så virker den ikke. Det sender uprofessionelle signaler til mulige kunder. Det får kunderne til at se sig om efter en leverandør med et mere seriøst budskab . Omsætningen viger, og så bliver der færre kroner til rettidig omhu.

En forældet hjemmeside er en foreningsdræber

Er I en forening, og går der for længe imellem at siderne bliver opdateret, så kan I være ret sikre på, at foreningen dør ud med de nuværende medlemmer.
Den slags signaler tiltrækker ikke nye medlemmer, og det skaber ikke den ønskede opmærksomhed om foreningen i lokalsamfundet, på rådhuset og andre steder.

Gør noget ved det. Gør det i dag. Se dette særtilbud til foreninger

Få vejhjælp til hjemmesiden

Hvad er potentialet i at få problemet løst?

Hjemmesiden kan tiltrække og engagere kunder, brugere, borgere, medlemmer og interessenter. Hjemmesiden kan svare på alle deres spørgsmål. Hjemmesiden kan gøre dem interesserede i at høre mere.

Ville du efterlade din firmabil havareret i vejkanten? Nej, vel? Hvorfor så hjemmesiden? 

Du har lige fundet en ekspert i at bringe havarerede hjemmesider flot. Søg ikke længere. 

Tag kontakt her

Christian Nemming, Arkitekt Hillerød

CHRISTIAN NEMMING  //  ARKITEKT

Lige før den er for god ...

Jeg har fået henvendelser fra nye kunder, der har fundet mig via hjemmesiden, ca. en gang om ugen lige siden jeg startede, (mange flere end jeg kan overkomme). Det er lige før, den er for god!

Vær med i samtalen!

Et 50 år langt arbejdsliv i foreninger, organisationer og virksomheder har lært mig, at kommunikation og frem for alt samtale er det smøremiddel, der sørger for, at arbejdet bliver gjort og målene nået. Kommunikation er ikke noget, vi bare kan fra fødselen af.
Vi kan derimod lære det, og vi kan i høj grad blive bedre til det.
Du får essensen af det i nyhedsbrevet Fundet! Skriv dig op her

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>