Webdesign for selvstændige - atelier kontor online møde præsentation Foto Burst-374897

Webdesign for selvstændige

Som selvstændig eller iværksætter har du brug for en webdesign løsning, der ikke lægger beslag på dine få friaftener.


Du har brug for webdesign for selvstændige – en hjemmeside, som arbejder for dig, mens du passer dit arbejde. Og mens du holder fri.


Som selvstændig er du både ejer, indkøber, projektleder, regnskabschef, chauffør og sælger.

Du har nok at se til ...

Webdesign for selvstændige tager en del af slæbet

Vi udvikler sammen en online profil, som er unik i dit felt, konkurrencedygtig, kundetilpasset og i løbende udvikling. Til en pris, som tager hensyn til, hvor du er på vækststigen

Udvikles løbende. Betales løbende

Tidligere var det sådan, at du bestilte en hjemmeside, fik den leveret og betalte fakturaen. Derefter var du på egne ben. Eller på herrens mark. Det har jeg et mere tidssvarende bud på: Løbende udvikling og løbende betaling. 
Hvorfor? Fordi ingen har de rigtige svar fra starten. 

Tilpasses nye tekniske krav og formaliteter. I tide

Internettet er i dag gennemreguleret af lovgivere og konsortier og mega-leverandører som Google og Apple og Microsoft. Standarderne skifter hyppigt. Jeg sørger for, at din hjemmeside er med på standarderne. Til hver en tid.
Hvorfor? Fordi det ikke er sjovt at sidde på reservebænken.

Kommunikerer med dine kunder. Lærer af samtalerne

Det er ikke budskaber der sælger varen. Det er hjemmesidens evne til at komme i dialog med kunderne. At stille de rigtige spørgsmål. Lære kunderne godt at kende. Opnå testimonials og anbefalinger. Denne indsigt har jeg systematiseret og indbygget i mit webdesign for selvstændige.
Du burde prøve det.

WEBDESIGN FOR SELVSTÆNDIGE

Udviklet for at give dig
bedre tid til det, som
 du er god til 

Vælg et ikon

Sammen finder vi din unikke fordel

Hvordan skal mit webdesign se ud? Forkert spørgsmål. Før du kan etablere et webdesign, skal du vide hvilket problem du løser og hvem du løser det for. Vi hjælper dig med at afklare din konkurrencefordel.

Sammen gør vi dig kendt i nichen

Hvordan får jeg leveret mit tilbud? Forkert spørgsmål. Først skal du have en base, hvor folk kan finde dig, og en identitet, som tiltrækker de rigtige kunder. Vi hjælpes ad med strategien og udførelsen.

Sammen rykker vi tættere på kunderne

Sammen rykker vi tættere på din målgruppe, og vi nøjes ikke med at udvælge søgeord. Vi går lange ture i målgruppens sko og lærer kundernes behov at kende indefra – hvordan de opleves og føles

Om dialogdesigneren

Bygget på en indsigt:
Budskaber flytter intet.
Samtaler gør

Før jeg stiftede Dialogdesigneren var jeg i mange år ansat i et hus, hvor budskabet var alt. Prisen var en fast listepris, uanset om kunderne fik succes eller ej. Arbejdsmoralen var derefter.


Arbejdskulturen var også præget af envejs kommunikation. Når jeg satte spørgsmålstegn ved forholdsordrer, blev det mødt med forbavselse eller ligefrem fordømmelse. Det endte som det måtte – med en fyreseddel.

Jeg gav mig selv to løfter:
(1) Mit unikke bidrag til kommunikationsbranchen skulle være dialog.
(2) Mit arbejde for kunden skulle være prissat efter resultat.


Denne tilgang er i dag videreudviklet til en betalingsmodel, som er enestående i branchen og meget fordelagtig for iværksættere: Lav ydelse i starten. Højere ydelse, når indtjeningen er til det.

Webdesign pris

En helt ny webdesign pris model

Det tager tid at løfte en hjemmeside fra udgiftskolonnen til indtægtssiden. 

Det tager vi højde for i vores prispolitik. Vi udvikler løbende på hjemmesiden og dens træfsikkerhed. Og vi tager løbende betaling. 

Betalingen svarer til resultaterne. Små resultater modsvares af små beløb. Det er mest fair.

ANBEFALINGER

Det er ikke noget, vi bare slynger ud ...

Jeg har fået henvendelser fra nye kunder, der har fundet mig via hjemmesiden. Cirka en gang om ugen lige siden jeg startede. Mange flere end jeg kan overkomme. Det er lige før hjemmesiden er for god!

Christian Nemming

Nemmings Tegnestue

Engageret og professionelt arbejde med min nye hjemmeside. Bedst af alt, så lærte jeg selv en masse om min virksomhed og om dens møde med potentielle kunder. Mine varmeste anbefalinger.

Jens Peter Madsen

Historiefortæller

Hjemmesiden blev skræddersyet til mit arbejdsområde. Alle ønsker  blev indfriet, og Dialogdesigneren udviste stor kreativitet og opfindsomhed i forhold til netop mit erhverv.

Helge Jørgensen

ViTales Kognitiv Terapi

Sådan kommer du i gang

 1. 1
  Tag kontakt og få svar på spørgsmål
  Hvad enten du benytter kontaktformularen eller giver mig et ring, så gør det en forskel. Du bliver klogere på, om du behøver hjælp, og jeg finder ud af, om det er min ekspertise, du skal trække på.
 2. 2
  Få et tilbud baseret på kendskab
  Efter den indledende kontakt udarbejder jeg et tilbud baseret på hvad vi sammen har fundet frem til er dine mest presserende behov og hvor du er på udviklingsstigen.
 3. 3
  Tag stilling i dit eget tempo
  Du får en udførlig beskrivelse af opgaver og økonomi i det tilbud, jeg sender til dig, og du tager bare den tid du har brug for til at læse tilbuddet igennem. 

Begynd med at fortælle lidt om hvad du har brug for hjælp til. 

Eller skriv det ned på et stykke papir og grib telefonen

Hej, Carsten her

Carsten er vores kundemodtagelse. Han er ret skeptisk overfor kontaktformularer. Han synes der er rigeligt af den slags.

Han vil derfor med glæde besvare alle dine spørgsmål
i et opkald til  mobil

Webdesign for selvstændige ved DialogDesigneren Carsten Legaard
>