Webdesign for selvstændige

Som selvstændige har vi brug for en webdesign løsning, der ikke lægger beslag på vores få friaftener.


Vi har brug for en færdigudviklet hjemmeside, der arbejder for os, mens vi er på arbejde – og mens vi holder fri.


Som selvstændig er du både indkøber, projektleder, regnskabschef, chauffør og sælger. En af de ting, du bør sikre dig hjælp til, er en webdesign løsning, der bliver fundet af dine kunder og fortæller dem det de har brug for at vide.

Webdesign for selvstændige er en fuld pakke

Pakkeløsningen sikrer dig en online profil, som er unik i dit felt, konkurrencedygtig, kundetilpasset og i løbende udvikling. Til en pris, som tager hensyn til, hvor du er på vækststigen

Udvikles løbende. Betales løbende

Tidligere var det sådan, at du bestilte en hjemmeside, fik den leveret og betalte fakturaen. Derefter var du på egne ben. Eller på herrens mark. Det har vi et mere tidssvarende bud på: Løbende udvikling og løbende betaling.

Tilpasses nye tekniske krav og formaliteter. I tide

Internettet er i dag gennemreguleret af lovgivere og konsortier og mega-leverandører som Google og IBM og Microsoft m.fl. Standarderne skifter hurtigt og tit. Vi sørger for, at dit webdesign er på omgangshøjde. Altid

Kommunikerer med dine kunder. Lærer af samtalerne

Vi er som bureau drevet af den indsigt, at det ikke er budskaber der sælger varen. Det er sælgerens evne til at komme i dialog med kunderne, stille de rigtige spørgsmål og lære kunderne godt at kende. Denne indsigt har vi systematiseret og indbygget i vores webdesign for selvstændige

webdesign for selvstændige

Udviklet for at give dig
bedre tid til det, som
 du er god til. 

Sammen finder vi din særlige niche

Hvordan skal mit webdesign se ud? Forkert spørgsmål. Før du kan etablere et webdesign, skal du vide hvilket problem du løser og hvem du løser det for. Vi hjælper dig med at afklare din niche.

Sammen gør vi dig kendt i nichen

Hvordan får jeg leveret mit tilbud? Forkert spørgsmål. Først skal du have en base, hvor folk kan finde dig, og en identitet, som tiltrækker de rigtige kunder. Vi hjælper dig med strategi og udførelse.

Sammen rykker vi tættere på kunderne

Sammen rykker vi tættere på din målgruppe, og vi nøjes ikke med at udvælge søgeord. Vi går lange tur i målgruppens sko og lærer kundernes behov at kende indefra – hvordan de opleves og føles

Om dialogdesigneren

Bygget på en indsigt:
Budskaber flytter intet.
Samtale udvikler alt

Før jeg stiftede bureauet Dialogdesigneren var jeg i mange år – alt for mange – ansat i et bureau, hvor budskabet var alt. Prisen var en fast listepris, uanset om kunderne fik succes eller ej. Arbejdsmoralen var derefter.


Sjovt nok var arbejdskulturen i det hus også præget af envejs kommunikation. Når jeg dristede mig til at sætte spørgsmålstegn ved forholdsordrer fra ledelsen, blev det mødt med forbavselse eller ligefrem fordømmelse.

Da jeg gik solo i 2012 gav jeg mig selv to løfter:
(1) Mit unikke bidrag til kommunikationsbranchen skulle være dialog.
(2) Mit arbejde for kunden skulle være prissat efter resultat.


Denne tilgang er i dag videreudviklet til en betalingsmodel, som er enestående i branchen og meget fordelagtig for selvstændige start-ups: Lav ydelse i starten. Højere ydelse, når omsætningen går op.

METODE

Vi er dit backing band

Du er eksperten på dine kunder. Du ved hvem de er, hvad de har brug for og hvordan du sikrer, at de får det. 

Vi er dit backing band. Vi sørger for at din hjemmeside aktivt besvarer henvendelser fra nye kundeemner, imens du løser opgaver på bedste vis for eksisterende kunder.

ANBEFALINGER

Vi har i lang tid gjort det
som vi siger at vi gør

Jeg har fået henvendelser fra nye kunder, der har fundet mig via hjemmesiden, cirka en gang om ugen lige siden jeg startede – mange flere end jeg kan overkomme. Det er lige før, hjemmesiden er for god!

Christian Nemming

Nemmings Tegnestue

Engageret og professionelt arbejde med min nye hjemmeside. Bedst af alt, så lærte jeg selv en masse om min virksomhed og om dens møde med potentielle kunder. Mine varmeste anbefalinger.

Jens Peter Madsen

Historiefortæller

Hjemmesiden blev skræddersyet til mit arbejdsområde. Alle ønsker  blev indfriet, og Dialogdesigneren udviste stor kreativitet og opfindsomhed i forhold til netop mit erhverv.

Helge Jørgensen

ViTales Kognitiv Terapi

Blog

Cases & viden

Begynd med at fortælle os lidt om hvad du
synes du behøver hjælp til.