hjemmeside mobilvenlig og hurtig

... eller sæt 50% af gæsterne af! 

Problemet kort: Mere end hver anden gæst ser jeres hjemmeside på mobilen. Kan de så læse den?  I alt for mange tilfælde er svaret nej.

Du ved det selv fra dit eget brug af hjemmesider og webshops: Det er ret irriterende at skulle have brillerne eller ligefrem en lup frem for at tyde pris og specs.

Hvad gør de fleste? Ser sig om efter en leverandør, der kommer kunderne i møde på alle medier og skærmstørrelser.

Gør din hjemmeside mobilvenlig
og hurtig

At gøre sin hjemmeside mobilvenlig og hurtig er et must. Det er ikke specielt  dyrt.

Det er heller ikke spor svært: Vi flytter alt eksisterende indhold – tekst og billeder og dokumenter med mere – til et nyt design, som får det samme indhold til at stråle på alle skærmstørrelser.

Jo længere du venter, des flere potentielle kunder ser sig aktivt om efter en anden leverandør. Og ikke bare kunderne. Også søgemaskinerne ignorerer hjemmesider, som ikke lever op til standarderne for mobilvenlighed og indlæsningshastighed.

Sociale medier ender blindt

Du hører måske til dem, der sværger til de sociale medier. Men din indsats på de sociale medier løber ud i sandet, hvis du ikke har en hjemmeside, som samler kunderne op. Det samme sker, når folk lander på din hjemmeside via et link fra de sociale medier – og hjemmesiden så ikke lever op til deres forventning.

I disse dage er det to år siden Google begyndte at give strafpoints til den hjemmeside, som ikke er mobilvenlig og hurtig. Du har altså været bagud i to år nu. Kom nu ind i kampen.

Du kan være tilbage i fortroppen på et par dage!

Samme indhold på nyt design. Det ny design tilpasser sig dynamisk alle skærmformater fra 5” til 110”. Ring og hør mere. Få en pris.

Se hvordan vi rykker din nuværende hjemmeside op i ligaen

En hamrende flot hjemmeside ...

Samarbejdet har været en fornøjelse hele vejen igennem. Jeg har kun positive tilbagemeldinger på en mobilvenlig og hurtig hjemmeside til Promenadeorkestret

HENRIK OLAFSSON  //  Promenadeorkestret

Vær med i samtalen!

Et 50 år langt arbejdsliv i foreninger, organisationer og virksomheder har lært mig, at kommunikation og frem for alt samtale er det smøremiddel, der sørger for, at arbejdet bliver gjort og målene nået. Kommunikation er ikke noget, vi bare kan fra fødselen af.
Vi kan derimod lære det, og vi kan i høj grad blive bedre til det.
Du får essensen af det i nyhedsbrevet Fundet! Skriv dig op her

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>