august 21

0 comments

Gør jeres hjemmeside mobilvenlig og hurtig 

eller sæt 50% af gæsterne af 

Problemet kort: Mere end hver anden gæst ser jeres hjemmeside på mobilen. Kan de så læse den?  I alt for mange tilfælde er svaret nej.

Du ved det selv fra dit eget brug af hjemmesider og webshops: Det er ret irriterende at skulle have brillerne eller ligefrem en lup frem for at tyde pris og specs.

Hvad gør de fleste? Ser sig om efter en leverandør, der kommer kunderne i møde på alle medier og skærmstørrelser.

Gør din hjemmeside mobilvenlig
og hurtig

At gøre sin hjemmeside mobilvenlig og hurtig er et must. Det er ikke specielt  dyrt.

Det er heller ikke spor svært: Vi flytter alt eksisterende indhold – tekst og billeder og dokumenter med mere – til et nyt design, som får det samme indhold til at stråle på alle skærmstørrelser.

Jo længere du venter, des flere potentielle kunder ser sig aktivt om efter en anden leverandør. Og ikke bare kunderne. Også søgemaskinerne ignorerer hjemmesider, som ikke lever op til standarderne for mobilvenlighed og indlæsningshastighed.

Sociale medier ender blindt

Du hører måske til dem, der sværger til de sociale medier. Men din indsats på de sociale medier løber ud i sandet, hvis du ikke har en hjemmeside, som samler kunderne op. Det samme sker, når folk lander på din hjemmeside via et link fra de sociale medier – og hjemmesiden så ikke lever op til deres forventning.

I disse dage er det to år siden Google begyndte at give strafpoints til den hjemmeside, som ikke er mobilvenlig og hurtig. Du har altså været bagud i to år nu. Kom nu ind i kampen.

Du kan være tilbage i fortroppen på et par dage!

Samme indhold på nyt design. Det ny design tilpasser sig dynamisk alle skærmformater fra 5” til 110”. Ring og hør mere. Få en pris.

Prøv vores webdesign for selvstændige – der får du det hele med

En hamrende flot hjemmeside ...

Samarbejdet har været en fornøjelse hele vejen igennem. Jeg har kun positive tilbagemeldinger på en mobilvenlig og hurtig hjemmeside til Promenadeorkestret

HENRIK OLAFSSON  //  Promenadeorkestret


Tags


Spørg bare – vi elsker at svare

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Du kunne også være interesseret i ...