Gamle billeder hitter

okt 22

Per Christiansen i Hillerød har samlet på gamle billeder igennem 22 år og præsenterer en del af dem på hjemmesiden Minsamling.dk

I sommeren 2018 fik han mulighed for at købe glasnegativer og rettigheder til Marius Knudsens fotografiske værker – i kassevis af gamle glasnegativer. Da det ville være helt uoverskueligt at blande billederne sammen med de andre gamle billeder på Minsamling.dk, opstod ideen om at skabe en særlig side til fotografens værker.

Dialogdesigneren, der udviklede et særligt hjemmesidesystem til at at tackle og sortere et gigantisk antal billeder på minsamling.dk, har anvendt samme system på hjemmesiden med Marius Knudsens værker – mariusknudsen.dk.

En del af formålet med at scanne og udstille de mange glasnegativer er at få hjælp til at sted- og tidfæste flest mulige af billederne. Per Christiansen fortæller, at interessen er overstrømmende:

Gamle billeder identificeres

“Marius-siden kører afsted for fulde drøn, Facebook-bygrupper rundt om på Sjælland har ganske langsomt fået øje på sidens kvaliteter.”

I løbet af de første par måneder har der været 4.600 besøg på siden og 25.700 sidevisninger, og Per Christiansen har modtaget en del direkte mails med identifikation af mange billeder.

Sådan her ser hjemmesiden ud. Tryk på billedet, hvis du vil se flere gamle billeder:

gamle billeder fra fotograf Marius Knudsen

Leave a Comment:

Leave a Comment:

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE