oktober 22, 2019

Per Christiansen i Hillerød har samlet på gamle billeder igennem 22 år.  Nu præsenterer han en del af dem på hjemmesiden Minsamling.dk

I sommeren 2018 fik Per Christiansen mulighed for at købe glasnegativer og rettigheder til Marius Knudsens fotografiske værker.

Arven tæller i kassevis af gamle glasnegativer. Det ville være helt uoverskueligt at blande billederne sammen med de andre gamle billeder på Minsamling.dk. Derfor opstod ideen om at skabe en særlig side til fotografens værker.

Platform til billedsøgning

Dialogdesigneren udviklede et særligt hjemmesidesystem til at at tackle og sortere et gigantisk antal billeder på minsamling.dk. Dialogdesigneren har anvendt samme system på hjemmesiden med Marius Knudsens værker – mariusknudsen.dk.

En del af formålet med at scanne og udstille de mange glasnegativer er at få hjælp til at sted- og tidsfæste flest mulige af billederne. Per Christiansen fortæller, at interessen er overstrømmende:

Gamle billeder identificeres

“Marius-siden kører afsted for fulde drøn. Facebook-bygrupper rundt om på Sjælland har ganske langsomt fået øje på sidens kvaliteter.”

I løbet af de første to måneder har der været 4.600 besøg på siden og 25.700 sidevisninger. Per Christiansen har modtaget en del direkte mails med identifikation af gamle fotografier.

Sådan her ser hjemmesiden ud. Tryk på billedet, hvis du vil se flere gamle billeder:

gamle billeder fra fotograf Marius Knudsen

Skræddersyede løsninger til fotografer, samlere og historikere. Se her

Et 50 år langt arbejdsliv i foreninger, organisationer og virksomheder har lært mig, at kommunikation og frem for alt samtale er det smøremiddel, der sørger for, at arbejdet bliver gjort og målene nået. Arbejdslivet har samtidig lært mig, at man ikke kan tage disse ting for givet. Det er ikke noget, vi bare kan fra fødselen af. Vi kan derimod lære det, og vi kan i høj grad blive bedre til det. 


Følg mig, og bliv selv lidt mere produktiv og fremgangsrig ...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>