Middelgrundens Vindmøllelaug - den ny hjemmeside

Middelgrundens Vindmøllelaug bestilte en ny hjemmeside. Laugets medlemmer var egentlig godt tilfredse med den gamle. Den var heller ikke SÅ gammel endda. Siden var ti år. Lauget har 22 år på bagen.

Men hjemmesiden skulle over på sikker web-protokol, og et abonnement på en handelsplads for vindmøllebeviser stod til at udløbe. Og så kunne man jo lige så godt kigge på designet ved samme lejlighed.

20 års historik eksporteret og importeret

Dialogdesigneren fik mere end 20 års historik, herunder årsrapporter og budgetter og mødereferater, bugseret over på en ny, sikker platform. Ved samme lejlighed indførte jeg et par designmæssige greb for at gøre den stærkt informationsmættede hjemmeside mere læsbar.

Materiale, som overvejende har intern interesse, blev lagt ind i foldbare sektioner på hjemmesiden. Her kan den særligt interesserede så “folde” indholdet ud.

Brugervenlige designgreb

På sider med meget indhold blev der lagt et sideindex i toppen. Så kan gæster hurtigt navigere frem til det der interesserer dem.

Den gamle side havde en engelsk pendant, og det samme har den nye fået.

Frisk blæst over Middelgrunden

På forsiden blæser vinden igennem en billedkarussel med cirka 25 fotografier som medlemmer af lauget og professionelle fotografer har bidraget med.

Den gamle hjemmeside

Middelgrundens Vindmøllelaug - den ny hjemmeside
Den ny hjemmeside

Middelgrunden-fold-ud
“Fold-ud” sektioner for særligt interesserede …

Indekser gør det nemt at finde særligt indhold
Indekser gør det nemt at finde særligt indhold

Jeg laver mange hjemmesider for foreninger – interesseret? Kig med her

Vær med i samtalen!

Et 50 år langt arbejdsliv i foreninger, organisationer og virksomheder har lært mig, at kommunikation og frem for alt samtale er det smøremiddel, der sørger for, at arbejdet bliver gjort og målene nået. Kommunikation er ikke noget, vi bare kan fra fødselen af.
Vi kan derimod lære det, og vi kan i høj grad blive bedre til det.
Du får essensen af det i nyhedsbrevet Fundet! Skriv dig op her

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>