juni 23

0 comments

Hvis du googler “hjemmeside design pris”, får du branchens svar på dit spørgsmål. Dine måske kommende leverandører lokker med lave priser, CMS, SEO, respons, konvertering, responsivt design og en masse andre glitter-begreber.

Du får måske et tilbud om en pakkeløsning eller en “komplet pakke”. Det skal ofte oversættes til: Alt, hvad tilbudsgiveren har af viden og erfaring. Det er bare ikke altid lige præcis den viden og de erfaringer, som du har brug for.

Hvis du søger en lokal udbyder, får du måske oplyst at “vi leverer også til din by”. Støder du på den formulering, kan du være 100 procent sikker på, at udbyderen bor et helt andet sted og bare har søgeoptimeret sit tilbud på dit bynavn. Uden at bekymre sig om kendskabet til din by og dit marked.

Men hør her: Glem det hele!

Glem det hele

Når du overvejer hjemmeside design, skal du finde et sted med absolut ro, og så skal du gøre det samme som du gør, når du forbereder dig på at købe en ny bil, et nyt hifi-anlæg eller en ny MTB: Du skal krav-specificere.

Det vigtige er nemlig ikke, hvor billigt leverandørerne kan give dig en hamrende billig hjemmeside eller en gør-det-selv-hjemmeside. Slet ikke, hvis du er en travl forretningsmand, der ikke har nogen som helst intention om at spilde kostbare timer med at sidde og lege nørd.

1000 kroners spørgsmålet ved hjemmeside design pris

Det vigtige er, at du ved, hvad den ny hjemmeside skal gøre for dig.

  • Hvilke resultater skal hjemmesiden hjælpe dig med at trække i hus?
  • Hvor mange nye kunder/medlemmer/salg skal hjemmesiden generere?
  • Hvordan bliver hjemmesiden relevant?
  • Hvad skal gøre hjemmesiden svær at modstå?

Når du ved disse ting, kender du hjemmesidens værdi. Og så kan du forhandle dig til en pris, der matcher dine behov – frem for sælgerens. Og du ved nu mere om, hvilke egenskaber og erfaringer du skal kigge efter hos designere og udviklere.


Tags


Du kunne også være interesseret i ...

Forskellen på en jævnt god hjemmeside og en sællert: Hjemmeside support
10 indholdsideer til din hjemmeside
Spørg bare – vi elsker at svare

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}