... Og så er mit navn kommet op. Tak for det!

Du må have gjort noget godt mht Google og min virksomhed 😏 for jeg har de seneste måneder fået flere kunder, der tydeligvis bare har googlet fx “Voice training Copenhagen” og så er mit navn kommet op! Tak for det!

Dorte Koch  //  Stemmetræner

Dorte Koch danish voice and accent trainer
Hjemmeside design med anbefalinger. Christian Nemming, Arkitekt Hillerød

Lige før den er for god ...

Jeg har fået henvendelser fra nye kunder, der har fundet mig via hjemmesiden, cirka en gang om ugen lige siden jeg startede, (mange flere end jeg kan overkomme). Det er lige før, den hjemmeside er for god!

Christian Nemming  //  Arkitekt

Per Christiansen

En fantastisk oplevelse

Det har været en fantastisk oplevelse at få hjælp fra Dialogdesigneren til min hjemmeside. Carsten var god til at finde den rigtige løsning på min udfordring. Jeg giver ham min varmeste anbefaling 

Per Christiansen  //  Samler af historiske fotos

Engageret og professionelt arbejde ...

med min nye hjemmeside. Bedst af alt, så lærte jeg selv en masse om min virksomhed og om dens møde med potentielle kunder, gennem arbejdet med siden. Mine varmeste anbefalinger.

JENS PETER MADSEN  //  historiefortæller

Sæt din pris op ...

Med dine kompetencer som formidler og kommunikator har du givet mig den sparring, der gjorde, at jeg kunne træffe de gode valg i processen! Hvis jeg skal komme med en tilbagemelding til dig, så er det: Sæt din pris op! Du leverer virkelig kompetent kommunikationsrådgivning

CHRISTIAN NEMMING  //  Arkitekt

Carina Mosbæk, frivillig, Røde Kors Hørsholm

Professionel og værdifuld support ...

Dialogdesigneren har lavet designet på Røde Kors Hørsholms hjemmeside og bidraget med professionel og værdifuld support. Dialogdesigneren har lavet supportvideoer, så vi selv nemt kan finde svar. Men selvom der er videoer, er denne hjemmeside designer altid hjælpsom – hurtigt og positivt

CARINA MOSBÆK //  Røde Kors Hørsholm

En hamrende flot hjemmeside ...

Samarbejdet har været en fornøjelse hele vejen igennem, jeg har kun positive tilbagemeldinger på en hamrende flot hjemmeside til Promenadeorkestret

HENRIK OLAFSSON  //  Promenadeorkestret

Anbefaling fra Peter Dahlerup fotografi

En uvurderlig hjælp ...

Dialogdesigneren har været en uvurderlig hjælp ved implementering af mine 3 seneste hjemmesider med opstart, hjælp til design og support udover de normale arbejdstimer og en god coach i den fremadrettede plan for at få mig op i gear – og op i toppen på Google

PETER DAHLERUP  //  Peter Dahlerup Fotografi

Helge Jørgensen, ViTales

Skræddersyet til mit arbejdsområde ...

Hos Dialogdesigneren oplevede jeg at få en hjemmeside, som blev “skræddersyet” til mit arbejdsområde. Alle min ønsker og særlige behov i forhold til mit erhverv blev indfriet, og jeg oplevede, at dialogdesigneren udviste stor kreativitet og opfindsomhed i forhold til netop det erhverv, jeg repræsenterer.

HELGE JØRGENSEN  //  ViTales Kognitiv Terapi

Kim Odderskjær Hansen, Mediehuset Monitor

En vigtig sparringpartner

Vi bruger Dialogdesigneren til mange forskellige opgaver – bl.a. journalistik, videooptagelser, tekster til salgsbreve, input til salgsfremmende materialer – alt bliver leveret i en høj kvalitet og til tiden. En vigtig sparringspartner for os.

KIM ODDERSKJÆR HANSEN  // Stifter, ProAVmagasinet.dk og ProAVexpo.dk

johnny nordentoft

Entusiastisk og dedikeret

Carsten Legaard har på fineste vis formået at tage udgangspunkt i, hvor vi som elever var i processen, og har entusiastisk og dedikeret taget sig tid til at lære os, hvordan vi skaber stabile, solide WordPress produkter

Johnny Nordentoft  //  Deltager i WordPress kursus

Hjemmeside design med anbefalinger

Vil du være den næste tilfredse kunde?

Eller RING og få svar på dine spørgsmål med det samme

>