august 21

138 videointerviews på syv måneder

Sammen med historiefortælleren Jens Peter Madsen har jeg produceret 138 videointerviews til et filmet undervisningsmateriale om 1960erne. Materialet omfatter 138 filmede fortællinger og interviews og svarer dermed til lidt mere end tre helaftensfilm.

Materialet er beregnet på elever på folkeskolens mellemtrin – fjerde til syvende klasse – og målet er at få børn og unge til at blive nysgerrige på, hvordan det var at være barn og ung, da bedstefar eller bedstemor var på deres alder. Inspirere dem til at gå på jagt i egen familie efter fortællinger og oplevet Danmarks historie. Inspirere dem til selv at fortælle om deres liv og deres oplevelser.

Materialet kan også bruges af ældre elever. Det kan bruges i hjemmene. Sammen med bedsteforældrene. Du kan også dykke ned i det hæsblæsende årti. Det kan du på projektets hjemmeside 1960erhistorier.dk og på Facebook-siden Husker du? 1960erne

Vil du have et ekstra godt dyk, så del de her fortællinger med en der var ung i tresserne. Vedkommende vil mindes nogle ret bizarre ting og måske begynde at fortælle om det, hvem ved?


Tags


MÅSKE ER DET HER MERE DIG?

Få professionel hjælp til salgstekster

Få professionel hjælp til salgstekster

Lad os tjekke din læsbarhed

Lad os tjekke din læsbarhed
KOMMENTÉR, TAK!

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}