Carsten Legaard er dialogdesigneren. Det er ikke noget du kan læse på universitetet. Det er summen af tredive års arbejde med journalistik og kommunikation og storytelling. Tilsat et drys af den gode livserfaring. Opdateret til det 21. århundredes samtalebænk, internettet.

Dialogdesigneren har kun én direktør, en bogholder, én sælger, én kreativ, én strateg og én chauffør. De hedder allesammen det samme – spørg efter Carsten Legaard 🙂

Carsten Legaard hjælper selvstændige, iværksættere og artister med at udvikle kundedialogen. Fra det daglige salgsarbejde til hjemmesiden, søgemaskinerne, vejviserne og de sociale medier.

Sværere for startups og selvstændige

Igennem det seneste tiår er det blevet sværere for nystartede selvstændige og iværksættere at få opmærksomhed i markedsførings-bombardementet.

For de fleste nystartede vil markedsføring koste både tid, læring og penge. Energi, som måske kunne være anvendt bedre på virksomhedens kunder.

Mit bud på en løsning er at holde lidt igen med at markedsføre, i hvert fald i en periode. Brug i stedet kræfterne på at skabe eller fastholde direkte kunderelationer og direkte dialog. Hvorfor? Fordi:

Kunder foretrækker nærkontakt

Der er indlysende fordele ved nærkontakt, ikke bare for kunden, men også for dig:

  • Du får en bedre forståelse af din kunde, og kunden får en bedre oplevelse af dig.
  • Du får stærkere relationer, flere anbefalinger og mere salg.
  • Du får en bedre margin og en sund omsætning i din virksomhed.

Vigtigst: Med et bedre kendskab til kunden kan du tiltrække flere kunder af samme slags, og hvis du benytter marketing, kan du gøre det med en stærk ROI – return on investment.

Når du er klar til det, kontakter du Carsten Legaard. Jeg glæder mig til dialogen med dig.

Arkitekt Christian Nemming, Hillerød

Med dine kompetencer som formidler og kommunikator har du givet mig den sparring, der gjorde, at jeg kunne træffe de gode valg i processen! Hvis jeg skal komme med en tilbagemelding til dig, så er det: Sæt din pris op! Du leverer virkelig kompetent kommunikationsrådgivning

Spørg og få svar

Her skulle have været en smart box i moderigtige farver med et lokkemiddel til at få franarret dig din e-mail-adresse. I stedet får du en kedeligt grå:

Alle vil have fat i din e-mail-adresse. Men ikke jeg! Jeg vil hellere tale i telefon med et menneske, som tror på, at vi har noget at tale om. Hvis det er dig, er du velkommen på +45 50 53 52 51