oktober 18

1 comments

[thrive_highlight highlight=’default’ text=’dark’]Webdesign til Hundested[/thrive_highlight] Projektet “Kivioq til Hundested” med tilhørende Facebook-side er Dialogdesignerens seneste online marketing opgave.

Hjemmesiden er overdraget som Dialogdesignerens sponsorship til projektet, der har officiel premiere lørdag den 21. oktober.

For at fejre premieren på hjemmesiden og for at smede, mens jernet er varmt, giver vi [thrive_highlight highlight=’default’ text=’dark’]i resten af november 2017 premiere-rabat på alle ordrer fra virksomheder, foreninger og privatpersoner i Hundested og omegn.[/thrive_highlight].

Rabatten er [thrive_highlight highlight=’default’ text=’dark’]25 procent[/thrive_highlight] både på opgaver til fast pris og på tilbudsopgaver.

Webdesign til Hundested

Ud over at give en særdeles attraktiv pris, så kan vi udpege mange fordele ved at vælge [thrive_highlight highlight=’default’ text=’dark’]Webdesign til Hundested[/thrive_highlight]. Du får blandt andet et webdesign, som

  • er bygget på forretningsforståelse og indsigt i målgruppen
  • er bygget til at styrke kundedialog og omsætning
  • er skræddersyet til opgaven og til den organisation eller person, der står bag
  • kan læses på alle skærmtyper og operativsystemer
  • er baseret på verdens mest udbredte hjemmeside-software (WordPress) og overholder alle webstandarder
  • er nemt at administrere og holde ved lige for ejeren eller ejergruppen – sværhedsgraden ligger i omegnen af Microsoft Word
  • er sikret imod spam og misbrug og ekstrasikret med online backup

Er det ikke bedre med en Facebook-profilside?

Rigtig mange hjemmeside-ejere oplever i disse år, at der bliver længere og længere imellem besøg på deres hjemmeside. Der er mange flere hjemmesider at konkurrere imod, og et fortravlet liv giver os kun mindre tid til at browse rundt efter små, ukendte hjemmesider.

Derfor har mange opgivet at drive deres egen hjemmeside videre og har samlet al deres marketing på Facebook, enten gratis eller betalt eller med en kombination af de to muligheder.

Problemet er bare, at nissen flytter med. Også på Facebook vokser minut for minut antallet af vigtige budskaber, som du må og skal forholde dig til … Du har bare ikke tid! Og det har dine kunder heller ikke!

Det korte svar på dilemmaet er: Hvis du ikke helt vil tabe din synlighed i markedet, skal du sørge for at satse på to heste: Både hjemmeside og Facebook (og andre sociale medier efter temperament).

Både-og løsningen

[thrive_highlight highlight=’default’ text=’dark’]Webdesign til Hundested[/thrive_highlight] benytter de sociale medier som en markedsføringskanal, men som med de fleste andre annoncetyper, så skaber mediet kun opmærksomheden, ikke selve salget.

Salget får du først, når du kan trække interesserede fra de sociale medier over i egen butik, webshop eller hjemmeside.

Byg og indret hjemmesiden, som om den var et hyggeligt og informativt showroom i virksomheden eller organisationen. Gør hjemmesiden til kilden, hvorfra de interesserede kan hente ekstra viden om dit produkt eller dine ydelser; måske endda en gratis produktprøve eller andre måder at opbygge relationen på.

Endelig, så er der en egenskab ved hjemmesiden, som det kan være skæbnesvangert at undervurdere: Hjemmesiden og dens tilbud er det første, der kommer op i søgeresultaterne, når interesserede søger på nettet efter en kategori, en vare eller en ydelse.

Selvom de sociale medier fylder meget i mediebilledet, så er Google altså stadig søgegiganten, som står for omkring 80 procent af alle lykkelige møder mellem udbud og efterspørgsel på nettet.

Førstehjælp til strandede hjemmesider

Rigtig mange hjemmeside-ejere har så dårlige erfaringer med driften af deres hjemmeside, at de nærmest har opgivet at fortsætte. Her kommer [thrive_highlight highlight=’default’ text=’dark’]Webdesign til Hundested[/thrive_highlight] kampagnen med et rigtig godt tilbud, som får dig ind i kampen igen. Førstehjælp til strandede hjemmesider findes i tre udgaver:

Den billige til 4.800 kroner ex. moms fører dit nuværende hjemmesideindhold over på en moderne og topsikker server. Dialogdesigneren klarer alt det praktiske, og den ny server skal du ikke betale ekstra for, den er inkluderet i prisen. Det samme er hele første års support. I de fleste tilfælde ender du med en flottere og mere driftsikker hjemmeside for en lavere månedlig pris. Herefter kan din hjemmeside læses på alle skærmstørrelser fra mobil til pc. Det er lige så nemt for dig at redigere i hjemmesiden som i Microsoft Word eller Google Docs.

Mellemprisen 6.800 kroner ex. moms giver dig – foruden de nævnte fordele – en hjemmeside, hvor indholdet er søgemaskineoptimeret til Google og andre søgemaskiner. For dem der ikke ved det: Søgemaskineoptimering afgør, om hjemmesiden og dens tilbud bliver fundet på nettet. Eller ej.

Med den “dyre” model til 8.800 kroner får du en total gennemskrivning af alle sidens tekster, så de går ind i målgruppen med træsko på. Denne tilgang vil i løbet af få uger eller måneder mangedoble hjemmesidens besøgstal. Og dermed kendskabet til din virksomhed eller organisation. I denne udgave får du også dokumenterede resultater med Google Analytics og besøgsstatistik.

En ny start for din gamle hjemmeside behøver derfor ikke blive endnu en passiv omkostning for din virksomhed. Gå med i [thrive_highlight highlight=’default’ text=’dark’]Webdesign til Hundested[/thrive_highlight] kampagnen. Det kan blive den investering, der kickstarter ny opmærksomhed fra en større kundekreds i et større opland.

[contact_bank form_id=”1″ form_title=”show” form_description=”show”][/contact_bank]

 

[page_section template=’3′ position=’default’ shadow=’#b6b79d’ padding_bottom=’on’]SÅDAN KOMMER VI I MÅL[thrive_tabs layout=”horz”][thrive_tab headline=”Afklarende møde” no=”1/5″]Mødet varer cirka halvanden time. Vi kommer omkring din ønskekunde, hjemmesidens formål, det overordnede budskab, dine egne ønsker og preferencer[/thrive_tab][thrive_tab headline=”Arbejde m tekster” no=”2/5″]Du bliver coachet igennem din egen skriveproces, hvor du skriver dig ind på ønskekundens situation[/thrive_tab][thrive_tab headline=”Det visuelle udtryk” no=”3/5″]Hjemmesidens design, grafik og billeder skal udtrykke det samme overordnede budskab. Det arbejder vi med [/thrive_tab][thrive_tab headline=”Brugerens oplevelse” no=”4/5″]Nu arbejder vi med det første udkast til hjemmesiden set ud fra brugerens og gæstens synsvinkel[/thrive_tab][thrive_tab headline=”Finpudsning” no=”5/5″]Vi retter, indtil du er tilfreds. Sidste etape indeholder desuden supervision til dig, så du selv kan lægge tekster og billeder på hjemmesiden[/thrive_tab][/thrive_tabs]
Fire uger efter overdragelsen kigger vi på hjemmesidens besøgstal og hvordan siden klarer sig i konkurrencen på søgemaskinerne[/page_section]

[page_section template=’1′ position=’default’][thrive_tabs layout=”horz”][thrive_tab headline=”Inkluderet i prisen” no=”1/2″]

Domænenavn

Hosting server

Database

Website

Email konti

Auto backup

Spamfilter

Sikkerhed & SSL

Kontaktside

Sociale medier integration

Grundlæggende søgemaskineoptimering SEO

Supervision om vedligehold

Manual – som print og som video

[/thrive_tab][thrive_tab headline=”Ikke inkluderet” no=”2/2″]

Nyhedsbrev

Survey

Autoresponder

Webshop

Betalingsgateway

Logodesign

Fotografi

Video

Pro salgstekster

Vidtgående søgemaskineoptimering (top-3-rankings)

[/thrive_tab][/thrive_tabs][/page_section]

GemGem


Tags


Du kunne også være interesseret i ...

Forskellen på en jævnt god hjemmeside og en storsælgende: Hjemmeside support
10 indholdsideer til din hjemmeside
Spørg bare – vi elsker at svare

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}