april 9

0 comments

Videoblogs. Hvis du vil i gang med at videoblogge og vil se, hvordan andre griber det an, så er jeg selv blevet inspireret på det bedste af disse fem bloggere.

Mentaltræning på iPhone 5

Misha Sakharoff  er en russisk født mentaltræner for musikere, sportsfolk og andre performere. . Han har boet det meste af sit liv i Danmark. Kom hertil i 1987 som stipendiat til Rytmisk Konservatorium. Hængte ud med det dansk.amerikanske jazzmiljø. Og blev hængende.

Misha bruger video og Skype til at være der endnu mere for sine klienter og elever. Misha anvender tre avancerede værktøjer i sin egen og klienternes træning: Buteyko vejrtræning, Samurai kampdygtighed og ketogenisk diæt. Næsten alle Mishas videoer er optaget på en iPhone 5.

Jens Peters historie rører ved din historie

Jens Peter Madsen, lektor og historiefortæller, er stærkt optaget af historiefortællingens evne til at få mennesker til at “opleve sammen”. Han fortæller sine historier for at du kan huske dine. Og det er hans påstand, at dette fællesskab kan trives, ikke alene dér hvor fortælleren står ansigt til ansigt med sine tilhørere, men også i de digitale medier. Og det handler hans videoblog – ligeledes optaget på en iPhone – om.

Camilla brager igennem skærmen

Camilla Rosted blogger om tøj, skønhed og make-up. Jeg ved ikke med sikkerhed, hvilket kamera hun benytter, men jeg formoder, at det er et webcam. Camilla er et godt eksempel på, at personligheden betyder meget mere end teknikken for et godt videobudskab.

Ikke hver dag man hører fra en astronaut

Andreas Enevold Mogensen er den første danske astronaut, selvom han endnu ikke har fløjet i rummet. Han blev den 20. maj 2009 udvalgt til at deltage i det europæiske astronautkorps. Som astronaut for ESA skal Andreas Mogensen besøge Den Internationale Rumstation i 10 dage i 2015. Andreas har siden foråret 2014 videoblogget regelmæssigt om sine oplevelser i astronautprogrammet, og disse videoblogs er en af mine foretrukne “nyhedskanaler”.

Kan måle sig med det bedste tv

Koncerthuset VEGA i København lægger udvalgte koncertoptagelser på videobloggen med jævne mellemrum. Optagelserne er redigeret og i god, professionel kvalitet, som virkelig kan give én lyst til at gå til en af deres koncerter. Ud over at sælge varen godt, er det et fint eksempel på, at videoblogging ikke altid behøver være primitivt. Det kan somme tider måle sig med det bedste tv.

https://dialogdesigneren.dk/skjulte-budskaber/


Tags


Du kunne også være interesseret i ...

10 indholdsideer til din hjemmeside
Spørg bare – vi elsker at svare

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}