december 17

1 comments

Smalltalk. Du ved, at nogle har uforskammet let ved at plapre løs med kunderne, og du ved, at det virker. Du ved bare ikke lige, hvordan du skal få begyndt …

Hvis bare din kunde vidste, hvor meget du brænder for at hjælpe

Du er god til dit arbejde. Du er faktisk vild med det. Men du oplever tit at gå fra et møde uden at have fået sagt det, som skulle siges. Tungen slog knuder, du blev forlegen, eller du kunne ikke lige finde ordene.

Jeg har arbejdet med det journalistiske interview i 30 år. De sidste otte år har jeg specialiseret mig i dialog og samtalekunst. Ideen opstod, da jeg indså, at mange er vældig godt skåret for tungebåndet, men ikke har en døjt at fortælle. Mens en del af dem, som snubler lidt over ordene, faktisk har rigtig meget på hjerte. Hvis bare …

Og her kommer vi til det rigtig interessante: Du er ikke den eneste!

De fleste af os har det faktisk på samme måde. Og det skyldes på ingen måde at vi er generte, sky, plagede af mindreværdsfølelse eller talebesvær. Vi er simpelt opdraget med, at høflighed og pænhed til enhver tid er vigtigere end sandhed.

Vi vil gerne tro, at vi får færre konflikter ud af at være tilbageholdende og høflige på bekostning af ærlighed. Men holder den? Får vi ikke i virkeligheden flere konflikter, når de andre ikke kan tage bestik af, hvor vi står og hvad vi vil? Det er jo svært at tage hensyn til en, som ikke har gjort sin mening gældende.

Smalltalk. Big talk. Du kan øve dig på mig

Jeg kan hjælpe dig med at få langt mere ud af dine møder med andre mennesker – kunder, kolleger, netværk, børn, forældre, familie, partner. Med ganske få og ganske enkle øvelser bevæger vi os fra smalltalk til big talk: Samtaler, der er lærerige, afklarende, overraskende, engagerende og vitaliserende.

Åben dialog: Vi frygter den mere end vi savner den

smalltalk makes me wanna dieOnline kursus

I kurset lærer du at finde ind til lysten til at lære andre mennesker bedre at kende, modet til at spørge om ting, som man “normalt” ikke spørger om, og glæden ved at opdage, at interessen for et andet menneske næsten altid bliver gengældt og besvaret. Kurset er i fem lektioner plus en personlig online konsultation. Du tager lektionerne i dit eget tempo. Der er indlagt øvelser med stigende sværhedsgrad. Til en start kan du øve dig på mig, din underviser.

Terapi

I terapiforløbet arbejder vi med de samme temaer og øvelser som i online kurset, men du får umiddelbar feedback og støtte fra mig, mens vi arbejder. Minimum tre sessions, og du kan fortsætte så længe du synes du lærer og vokser af det.

Foredrag

Smalltalk og høflige fraser, som viger langt uden om det emne, der brænder på, er typisk dansk. Og hamrende uproduktivt. I mit foredrag får smalltalk en syngende kindhest. I den tilsvarende workshop får deltagerne en livsbekræftende prøve eller to på, at det ikke er farligt at lukke op for skraldespanden, konfrontere chefen og sige et par borgerlige ord. Et foredrag om at sige det, der skal siges, så vi kan komme i gang med at gøre det, der skal gøres.

Få mere info eller lad os mødes til

[contact_bank form_id=”1″ form_title=”show” form_description=”show”][/contact_bank]


Tags


Du kunne også være interesseret i ...

Forskellen på en jævnt god hjemmeside og en storsælgende: Hjemmeside support
10 indholdsideer til din hjemmeside
Spørg bare – vi elsker at svare

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}