Risikabelt website? Ikke her

sep 11

Dialogdesignerens kunder er travle mennesker, der er optaget af at dyrke deres kunst, passe deres arbejde og vedligeholde deres netværk. Googles nye krypteringspolitik interesserer dem omtrent lige så meget som EUs persondataforordning – en forordning, som i øvrigt er en god del af forklaringen på, at Google opprioriterer beskyttelsen af personlige data på websites.

Heldigvis behøver Dialogdesignerens kunder ikke ofre mange minutter på at sætte sig ind i krypteringspolitikken. Den er allerede gennemført på alle de websites, som vi administrerer for, med eller sammen med kunderne.

Den eneste synlige forskel er indtil videre, at protokol-forkortelsen forrest i URL nu hedder https://…. i stedet for http://….

Fra og med 1. oktober i år vil den synlige forskel dog være mere udtalt for udgivere, som ikke har fulgt Googles anbefaling og fået SSL-certificeret deres website. Besøgende af disse websites vil blive mødt med en tydelig advarsel: Dette website er ikke krypteret og kan derfor indebære en risiko for den besøgende.

Som sagt – det vil ikke ske for vores kunder. Vi er på forkant. Problem solved.

Leave a Comment:

Leave a Comment: