ProAVexpo er Skandinaviens største fagmesse for billede, lyd, lys og teknik. Alligevel er der altid plads til en besøgende mere.

Jeg fik til opgave at skaffe lidt ekstra besøgende med et par videoer til Youtube, Facebook og Instagram. Da der i forvejen var lavet videoer fra forrige ProAVexpo, valgte jeg at bruge skud fra de to døgn, hvor håndværkere og teknikere opbygger messen.

De ses herunder med dag ét som den første …

Nå ja, og så skal det da lige indrømmes, at alle fire videoer er optaget og klippet på en iPhone 11 pro. Er det slemt? Nådada, men det er sandheden. Uden filter …

Så blev det torsdag aften, og jeg samplede 4 dages capture fra ProAVexpo 2018 efter en en budbragt pizza med Cola …. neeejj, lad mig være ærlig: En rigtig god argentinsk Malbec og et grillstegt svinebryst i balsamico-marinade.

Bonus-cut: Gå med på lageret hos den danske koncert-tech-leverandør, Comtech:

Et 50 år langt arbejdsliv i foreninger, organisationer og virksomheder har lært mig, at kommunikation og frem for alt samtale er det smøremiddel, der sørger for, at arbejdet bliver gjort og målene nået. Arbejdslivet har samtidig lært mig, at man ikke kan tage disse ting for givet. Det er ikke noget, vi bare kan fra fødselen af. Vi kan derimod lære det, og vi kan i høj grad blive bedre til det. 


Følg mig, og bliv selv lidt mere produktiv og fremgangsrig ...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>