Onlinehaj. Den første haj i marketinghavet, som frivilligt deler sit bytte med dig … 

Som projektleder i reklamebranchen har Lise Halskov ofte måttet tage livtag med nye teknologier og ny software. Hun har derfor udviklet en frygtløs og opklarende attitude over for alle de nye, digitale værktøjer.

Du behøver dog ikke misunde Lise, for hun deler glad og gerne ud af den indhøstede viden med samme uimponerede tilgang til de digitale værktøjer.

Det gør Lise Halskov blandt andet med de ugentlige onlinehaj hangouts – live videokonferencer og online kurser – hvor hun også præsenterer nogle af Danmarks dygtige eksperter inden for online markedsføring og SEO og får dem til at dele deres bedste tips og tricks med publikum.

Onlinehaj er også navnet på en medlemsklub, hvor medlemmerne har fri adgang til Lises efterhånden ret omfangsrige bibliotek af undervisningsvideoer og tjeklister om online markedsføring og profilering.

 

 

Interview og produktion for Pro AV magasinet

About the Author

I was born 1952, og as most of my peers still stay foolish, stay young.
Have generally been able to play myself through and most of the time being lucky at that. In my sixties I play entrepreneur games, dialogue designer, interviewer and videoproducer. Still having luck ...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Find us Here
>