juni 1

0 comments

Ny på markedet, hvad gør man

Jeg besluttede på stedet, at jeg måtte aflevere mine pointer med en viral film og bad min ven, animator og instruktør m.m. Malik Thomas være A-fotograf.

Jeg annoncerede efter statister og var så heldig at få skuespilleren Ole Dupont for et par flasker rødvin (som jeg stadig skylder ham, damned!) plus et afbud. Damned again!

Så tog Malik stille og roligt sin telefon (for en gangs skyld var den ikke væk!) og ringede til skuespiller og teaterleder Henrik Ipsen, der netop havde sat sig ind i bilen for at køre fra Odsherred Teater hjem til familien. Henrik lod sig omdirigere fra hjemmet til en improviseret hovedrolle i min tynde historie om en overfortravlet, stresset og kaotisk iværksættertype. Kender du typen? 😉

Filmen blev kørt hjem på tre højtbelagte og en danskvand, og Malik gav den en rimeligt stram klipning. Ikke nogen fænomenal film, men den er en kær del af min historie – min lille stolthed!

[responsive_video type=’vimeo’]https://vimeo.com/66752608[/responsive_video]

eg J


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Hent mere inspiration her ...

>