Hvis du går og overvejer ny hjemmeside i Hundested eller Lynæs, så er det måske nu, du skal slå til.

Hvorfor nu?

Det er der en helt konkret anledning til. Per Makwarth, en handlekraftig ildsjæl med bopæl i Sølager tæt på Hundested og Lynæs har søsat et nyt projekt, som skal gøre Knud Rasmussens sidste ekspeditionsskib KIVIOQ til en Hundested-attraktion.

Projektet førte til et samarbejde med Hillerød-virksomheden Dialogdesigneren. Dialogdesigneren er sponsor for projektet og har designet og bygget projektets hjemmeside. Der ud over har Dialogdesigneren privat en mangeårig tilknytning til Hundested og Hundested Havn via både private venskaber og forretningsmæssige kontakter.

“En af opgaverne har været at skabe links mellem projektets hjemmeside og andre hjemmesider i området,” fortæller Dialogdesigneren alias Carsten Legaard:

“I det arbejde har jeg konstateret, og nu tegner jeg med den brede pensel, at en meget stor del af virksomheder, foreninger og privatpersoner med hjemmeside i Hundested eller Lynæs nøjes med en hjemmeside, som ikke er meget mere end et visitkort. Og så har den oven i købet kostet det tidobbelte af, hvad en kasse visitkort ellers ville koste.”

Mange hjemmesider kører i krybesporet

“Nogle virksomheder er så at sige havnet i krybesporet til en udvikling, som bestemt ikke står stille. I dag foregår næsten al informationsudveksling via nettet. Det samme gælder en stor del af handelen og reklamen samt den sociale kontakt og identitet. Det er ikke kun et storbyfænomen. Tendensen gør sig især gældende på landet og i kystbyerne, hvor man altid har skullet oppe sig og gribe chancerne for at få en levevej og handelsvej ud af det.”

I dagens Danmark og Europa handles der lige så meget tv, film, animation, data og softwareapplikationer, som der handles fangster fra fiskeri og fødevarer fra landbruget. Dette påvirker de gamle erhverv i højere grad end man umiddelbart skulle tro. Den måde, man udveksler varer og services inden for de nye erhverv, kommer til at danne skole for de andre erhverv.

“Vi, som er aktive i de gamle erhverv, bliver simpelt hen nødt til at lære af de nye, og det kan vi blandt andet gøre ved at søge samarbejde med dem,” siger Carsten Legaard:

Kom ud i hovedsporet igen

“Kig engang på, hvordan de nye indenfor filmproduktion, filmservices og app-udvikling bruger nettet til at skabe synlighed, omdømme, forretningsmodeller og serviceapplikationer i et voldsomt tempo og med global rækkevidde. Dette er muligheder, som ikke er forbeholdt de unge og dem, vi kalder de digitalt indfødte. Det er muligheder, som alle kan rejse sig op og række ud efter.”

Mere konkret går øvelsen ud på at tage et kig på den nuværende forretningsmodel og så prøve at tænke nettet ind: Hvor kan netværk, søgemaskiner og sociale medier hjælpe os med at skabe bedre service, bedre kundeoplevelser, øget kundeloyalitet osv. Og ikke mindst – hvordan.

“I dag er en hjemmeside meget mere end et visitkort. Teknologisk set er den et stykke værktøj, som gør det muligt for en lillebitte forretning at koble sig op på søgemaskinerne og gøre sig synlig i et kæmpestort, men samtidig vel defineret marked. At gå den vej kræver ikke de store teknologiske investeringer. Det kræver først og fremmest et stort skift i tænkemåden. Når så mange hjemmesider i dag minder om visitkort, så er grunden, at vi har tænkt dem som visitkort. Og ikke andet. Nu skal vi i gang med at tænke større tanker. Teknologien har vi. Det er kun fantasien, der sætter grænser.”

Begynd med en ny hjemmeside i Hundested eller Lynæs

Den mest nærliggende måde for en virksomhed eller forening at rykke sig på, er at begynde med hjemmesiden. Det gælder også en ny hjemmeside i Hundested eller Lynæs.

“For det er via hjemmesiden, at man bringer sig på skudhold af de nye markeder og de nye former for handel, reklame og distribution,” siger Dialogdesigneren Carsten Legaard.

For at fejre premieren på KIVIOQ-projektets ny hjemmeside i Hundested har Dialogdesigneren søsat en kampagne til virksomheder, foreninger og privatpersoner i Hundested og omegn. Sølager, Lynæs og Kikhavn medregnet. Ordrer til Dialogdesigneren indgået i kampagne-ugen fraskrives en rabat på 25 procent, og det gælder både for tilbudsopgaver og opgaver til fast pris.

Ny hjemmeside – Se hvor lidt det koster

Så til alle med en hjemmeside i Hundested eller Lynæs eller Sølager eller Kikhavn: Tag i det mindste kontakt og få en vurdering af, hvordan din virksomhed eller dit projekt kunne få gavn af en mere strategisk offensiv hjemmeside. Det koster ikke noget.

 

[page_section template=’3′ position=’default’ shadow=’#b6b79d’ padding_bottom=’on’]SÅDAN KOMMER VI I MÅL MED DIN HJEMMESIDE[thrive_tabs layout=”horz”][thrive_tab headline=”Afklarende møde” no=”1/5″]Mødet varer cirka halvanden time. Vi kommer omkring din ønskekunde, hjemmesidens formål, det overordnede budskab, dine egne ønsker og preferencer[/thrive_tab][thrive_tab headline=”Arbejde m tekster” no=”2/5″]Du bliver coachet igennem din egen skriveproces, hvor du skriver dig ind på ønskekundens situation[/thrive_tab][thrive_tab headline=”Det visuelle udtryk” no=”3/5″]Hjemmesidens design, grafik og billeder skal udtrykke det samme overordnede budskab. Det arbejder vi med [/thrive_tab][thrive_tab headline=”Brugerens oplevelse” no=”4/5″]Nu arbejder vi med det første udkast til hjemmesiden set ud fra brugerens og gæstens synsvinkel[/thrive_tab][thrive_tab headline=”Finpudsning” no=”5/5″]Vi retter, indtil du er tilfreds. Sidste etape indeholder desuden supervision til dig, så du selv kan lægge tekster og billeder på hjemmesiden[/thrive_tab][/thrive_tabs]
Fire uger efter overdragelsen kigger vi på hjemmesidens besøgstal og hvordan siden klarer sig i konkurrencen på søgemaskinerne. Forvent noget godt![/page_section] [page_section template=’1′ position=’default’][thrive_tabs layout=”horz”][thrive_tab headline=”Inkluderet i prisen” no=”1/2″]

Domænenavn

Hosting server

Database

Website

Email konti

Auto backup

Spamfilter

Sikkerhed & SSL

Kontaktside

Sociale medier integration

Grundlæggende søgemaskineoptimering SEO

Supervision om vedligehold

Manual – som print og som video

[/thrive_tab][thrive_tab headline=”Ikke inkluderet” no=”2/2″]

Nyhedsbrev

Survey

Autoresponder

Webshop

Betalingsgateway

Logodesign

Fotografi

Video

Pro salgstekster

Vidtgående søgemaskineoptimering (top-3-rankings)

[/thrive_tab][/thrive_tabs][/page_section]

Et 50 år langt arbejdsliv i foreninger, organisationer og virksomheder har lært mig, at kommunikation og frem for alt samtale er det smøremiddel, der sørger for, at arbejdet bliver gjort og målene nået. Arbejdslivet har samtidig lært mig, at man ikke kan tage disse ting for givet. Det er ikke noget, vi bare kan fra fødselen af. Vi kan derimod lære det, og vi kan i høj grad blive bedre til det. 


Følg mig, og bliv selv lidt mere produktiv og fremgangsrig ...

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>