april 21

0 comments

Sådan her ser det ud, når et website fra Dialogdesignerens værksted bliver sendt til mobiltesten hos Google:

firmafotografen Google mobiltest

Tusinder af hjemmeside-ejere tager mobiltesten netop i dag, den 21. april, hvor det er M-dag hos søgegiganten – M for mobilvenlig. Og hvad går det så ud på?

Det går helt enkelt ud på, at Google indfører et nyt i den lange række af parametre, som vore hjemmesider rangeres efter i Google-søgeresultater.

Godt og vel halvdelen af alle Google-søgninger – herunder også søgninger på korttjenesten Google Maps – kommer i dag fra mobile enheder, så mon ikke M-parametret hurtigt bliver til en af de tunge drenge i regnestykket? Det tror jeg. Og jeg tør ikke satse på at ignorere udviklingen.

Derfor er alle hjemmesider fra mit værksted mobilvenlige. Og sådan har det været siden 2012.

Har du ligesom jeg brug for, at din hjemmeside trænger igennem og får kontakt til de rigtige kunder, og er du i tvivl, om din hjemmeside er synlig nok, så få det afklaret. Hellere i dag end i morgen. Benyt dig af mit gratis og uforpligtende synlighedstjek.

 

Hvis du vil videre

Jeg har gjort mit personlige liv til et videnskabeligt forsøg i positiv dialog. Jeg vil med mit eget eksempel vise verden, hvor langt en enkelt person og dermed vi alle kan nå, hvis vi som race begynder at tale sammen i stedet for at trampe bevidstløst i takt mod afgrunden. Hvis du vil vide mere, deler jeg hjertens gerne ud af mine erfaringer. Vi kan mødes og snakke. Du kan bruge mig som coach i et kortere eller længere forløb. Eller du kan skrive dig op til et af mine kurser eller foredrag. Det er op til dig.


Tags


Du kunne også være interesseret i ...

Forskellen på en jævnt god hjemmeside og en storsælgende: Hjemmeside support
10 indholdsideer til din hjemmeside
Spørg bare – vi elsker at svare

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}