oktober 25

0 comments

KIVIOQ projektet i Hundested har fået sin hjemmeside, og Dialogdesigneren har fået sit første sponsorship.

Vi er stolte over at være med til at søsætte dette fine projekt, som har til formål at købe polarforskeren Knud Rasmussens ekspeditionsskib KIVIOQ hjem til Hundested.

KIVIOQ er bygget til arktisk sejlads på K. Andersens Skibsværft i Frederikssund. Byggeåret er 1932, og skibet er bestilt til Knud Rasmussens syvende polarekspedition.

Det var fra denne ekspedition, at en syg Knud Rasmussen sidst i 1933 blev bragt hjem og indlagt på Gentofte Sygehus, hvor han efter kort tid afgik ved døden.

Siden har skibet haft en omtumlet tilværelse og mange forskellige ejere. De nuværende ejere er et sønderjysk ægtepar, som har sat skibet smukt i stand med finansiel støtte fra Skibsbevaringsfonden. Skibet er siden erklæret bevaringsværdigt.

De nuværende ejere ser gerne, at KIVIOQ får hjemme i Hundested. Her er en projektgruppe lige nu i gang med at søge en række fonde om støtte til overtagelse af skibet. Projektgruppen har forskellige planer om, hvordan skibet kan blive en aktiv del af såvel det maritime Hundested som af Knud Rasmussens eftermæle – med Knud Rasmussens Hus øverst på klinten mod Kattegat.

Desuden forberedes vedtægterne til en forening for såvel aktive som passive støtter og sponsorer.

 

 

KIVIOQ-projektets nye hjemmeside åbnet for offentligheden 21. oktober 2017
KIVIOQ-projektets hjemmeside blev åbnet for offentligheden 21. oktober 2017

 

Kivioq-kampagne

I anledning af premieren på KIVIOQ-projektets hjemmeside giver Dialogdesigneren i resten af november rabat til alle virksomheder, foreninger og private med hjemsted i Hundested og omegn. 25 procent trækkes fra regningen på alle opgaver.

Benyt lejligheden til at støve konkurrenceevnen af online. Få en ny hjemmeside, der bliver fundet – også på de mobile enheder. Bestil en uforpligtende samtale her

[contact_bank form_id=1]

 


Tags


Spørg bare – vi elsker at svare

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Du kunne også være interesseret i ...