juni 27

0 comments

Hvis ikke du allerede har gennemskuet det, så skabte jeg mit tilbud om sommerskole for iværksættere ud af en del inspiration og syv dele desperation. Jeg har skrevet metervis af blogindlæg om iværksættere, startups og enkeltmandsvirksomheder, om vores udfordringer, faldgruber og muligheder.

Men jeg har åbenbart ikke skrevet godt nok, for feedback var næsten lig med nul. Indtil jeg bød ind med en lavpraktisk løsning til meget små penge – sommerskole 5 dage a tre timer for 1800 kroner.

SÅ kan det nok være, iværksættergenet kom i omdrejninger. I løbet af en uge var der fyldt op på disse hold: “Lær at bygge din egen hjemmeside”, “Få flere followers” og “Kandidat”.

Tak for tilmeldingerne, siger jeg bare! Og tak for både inspiration og desperation. Jeg glæder mig til at møde alle disse entreprenante, modige og “jeg kan, jeg vil, jeg gør det” mennesker over de kommende to måneder.

Og jeg går selvfølgelig til opgaven med tanke på – og tro på – at behovet for at lære god kommunikation på nettet ikke kun er akut om sommeren, men også vil være aktuelt i efteråret og til vinter.

Tusind tak for Jeres opbakning. I kan selvfølgelig også regne med min!


Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}