Japan-analyse koster – men ikke ret meget

sep 28
forkant.nu - dagsfriske analyser fra Japan og Asien

Et af de første – hvis ikke det allerførste – journalistiske betalingssites har set dagens lys i Danmark. Sitet hedder forkant.nu og udgives af journalisten, Japan-kenderen og Tokyo-korrespondenten Asger Røjle Christensen.

“Nyhedstjekket hver morgen er en indgroet del af min hverdag i Tokyo, og det kickstarter næsten hver dag en lyst til at analysere en af nyhederne eller sætte den i perspektiv,” fortæller Asger.

Tokyo-korrrespondentens daglige nyhedstjek foregår, mens vi herhjemme endnu sover sødt eller er på vej til arbejde, og han er hurtigt skrivende, så han kan snildt nå at være klar med en frisk og kortfattet analyse, når danske journalister og andre Japan-interesserede møder på jobbet.

Prisen er ikke ligefrem provokerende. For 100 kroner om måneden får abonnenterne i nyhedsbrevets form tolv små hurtige analyser – tre om ugen. De udkommer ved morgenstunden dansk tid mandag, onsdag og fredag. Er nyhedsbrevet ikke nok, kan abonnenter læse analyserne på sitet forkant.nu, hvor man med tiden også kan søge og bladre i hele arkivet af analyser.

Site og nyhedsbrev er programmeret i WordPress af udgiveren selv under supervision af Dialogdesigneren, Carsten Legaard.

Skal jeg også hjælpe dig med at realisere en forretningsplan online?

Leave a Comment:

Leave a Comment: