Fotograf Peter Dahlerup i Fredensborg er alt det en god fotograf skal være. Han er håndværksmæssigt dygtig. Han er kreativ og legende. Han udfordrer til enhver tid sig selv.

I tilgift er han myreflittig, og så insisterer han på at udføre al markedsføring selv.

Kernen i Fotograf Peter Dahlerups  markedsføring er tre hjemmesider. Mindre kan ikke gøre det, når man er aktiv som både familiefotograf, bryllupsfotograf og erhvervs- og konferencefotograf. Når han da ikke har travlt som gravidfotograf, modelfotograf og produktfotograf.

Men Fotograf Peter Dahlerup er også smart. I stedet for at bruge timer og dage på selv at stave sig igennem manualerne til WordPress, så har han sikret  sig sidemandsoplæring. Den har Peter fundet  hos en webdesigner, der kender WordPress ud og ind.

Dialogdesigneren har været i kødet på WordPress siden 2008 og har via utallige op- og nedture med programmet lært at gå direkte efter det der bare fungerer.

Dialogdesigneren var også med som coach, da Fotograf Peter Dahlerup i forsommeren i år redesignede sine tre hjemmesider til et mere moderne look, hvor fotografier går hånd i hånd med historiefortælling og blogging. En fornøjelse at være med til.

Prøv vores webdesign for selvstændige – der får du det hele med

Et 50 år langt arbejdsliv i foreninger, organisationer og virksomheder har lært mig, at kommunikation og frem for alt samtale er det smøremiddel, der sørger for, at arbejdet bliver gjort og målene nået. Arbejdslivet har samtidig lært mig, at man ikke kan tage disse ting for givet. Det er ikke noget, vi bare kan fra fødselen af. Vi kan derimod lære det, og vi kan i høj grad blive bedre til det. 


Følg mig, og bliv selv lidt mere produktiv og fremgangsrig ...

 • Kære Carsten
  Det har været en udbytterig rejse med dig som rejseleder gennem WordPress junglen, hvor du har ledt mig frem til toppen. Men lige så snart man er er på toppen af bjerget, så ser man et nyt bjerg som er endnu højere og ser endnu smukkere ud end det man befinder sig på. Og så fortsætter den eventyrlige rejse med dig som rejseleder heldigvis. Som coach er du god til at give mig den rette sparring, udrede problemer og holde mig til ilden. En hjemmeside skal holdes i gang og være opdateret, og her er det godt med friske øjne, som ser butikken fra den anden side af bordet. Man er tilbøjelig til selv at se og skrive det hele lidt indforstået. Så tak for rejsen og jeg glæder mig til at fortsætte over næste bjergtop.
  Hilsen
  Peter
  http://www.dahlerup.dk

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >