Fotograf Peter Dahlerup, Fredensborg
Du kan gange ham med tre

sep 06
Fotograf Peter Dahlerup, Fredensborg – tre fotografspecialer og en hjemmeside til hver

Fotograf Peter Dahlerup i Fredensborg er alt det en god fotograf skal være. Han er håndværksmæssigt dygtig. Han er kreativ og legende. Han udfordrer til enhver tid sig selv.

I tilgift er han myreflittig, og så insisterer han på at udføre al markedsføring selv.

Kernen i Fotograf Peter Dahlerups  markedsføring er tre hjemmesider. Mindre kan ikke gøre det, når man er aktiv som både familiefotograf, bryllupsfotograf og erhvervs- og konferencefotograf. Når han da ikke har travlt som gravidfotograf, modelfotograf og produktfotograf.

Men Fotograf Peter Dahlerup er også smart. I stedet for at bruge timer og dage på selv at stave sig igennem manualerne til WordPress, så har han sikret  sig sidemandsoplæring. Den har Peter fundet  hos en webdesigner, der kender WordPress ud og ind.

Dialogdesigneren har været i kødet på WordPress siden 2008 og har via utallige op- og nedture med programmet lært at gå direkte efter det der bare fungerer.

Dialogdesigneren var også med som coach, da Fotograf Peter Dahlerup i forsommeren i år redesignede sine tre hjemmesider til et mere moderne look, hvor fotografier går hånd i hånd med historiefortælling og blogging. En fornøjelse at være med til.

 

Hits: 5

Leave a Comment:

Leave a Comment: