september 6

1 comments

Fotograf Peter Dahlerup i Fredensborg er alt det en god fotograf skal være. Han er håndværksmæssigt dygtig. Han er kreativ og legende. Han udfordrer til enhver tid sig selv.

I tilgift er han myreflittig, og så insisterer han på at udføre al markedsføring selv.

Kernen i Fotograf Peter Dahlerups  markedsføring er tre hjemmesider. Mindre kan ikke gøre det, når man er aktiv som både familiefotograf, bryllupsfotograf og erhvervs- og konferencefotograf. Når han da ikke har travlt som gravidfotograf, modelfotograf og produktfotograf.

Men Fotograf Peter Dahlerup er også smart. I stedet for at bruge timer og dage på selv at stave sig igennem manualerne til WordPress, så har han sikret  sig sidemandsoplæring. Den har Peter fundet  hos en webdesigner, der kender WordPress ud og ind.

Dialogdesigneren har været i kødet på WordPress siden 2008 og har via utallige op- og nedture med programmet lært at gå direkte efter det der bare fungerer.

Dialogdesigneren var også med som coach, da Fotograf Peter Dahlerup i forsommeren i år redesignede sine tre hjemmesider til et mere moderne look, hvor fotografier går hånd i hånd med historiefortælling og blogging. En fornøjelse at være med til.


Tags


Spørg bare – vi elsker at svare

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Kære Carsten
    Det har været en udbytterig rejse med dig som rejseleder gennem WordPress junglen, hvor du har ledt mig frem til toppen. Men lige så snart man er er på toppen af bjerget, så ser man et nyt bjerg som er endnu højere og ser endnu smukkere ud end det man befinder sig på. Og så fortsætter den eventyrlige rejse med dig som rejseleder heldigvis. Som coach er du god til at give mig den rette sparring, udrede problemer og holde mig til ilden. En hjemmeside skal holdes i gang og være opdateret, og her er det godt med friske øjne, som ser butikken fra den anden side af bordet. Man er tilbøjelig til selv at se og skrive det hele lidt indforstået. Så tak for rejsen og jeg glæder mig til at fortsætte over næste bjergtop.
    Hilsen
    Peter
    http://www.dahlerup.dk

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Du kunne også være interesseret i ...

Ved du hvad LIX betyder?
Webdesign til Hillerød