Forny hjemmesiden i 2018:
Her får du tre ekstra gode grunde
[OPDATERET]

jan 06

Danskerne har stemt – Du skal forny hjemmesiden i 2018, hvis du ikke allerede nu har en hjemmeside, der kan læses på mobilskærme.

I 2016 diskuterede vi, om det ville tage tre, fem eller flere år, før den mobile browser overhalede desktop browseren. Det rigtige svar viste sig at være et år eller mindre. Allerede i begyndelsen af 2017 overhalede de mobile browsere desktop-browserne, og nu tjekker et flertal af danskerne vejr, valutakurser, Facebook-updates og tilbudsaviser via tablets og smartphones.

I 2017 lancerede søgegiganten Google desuden en politik, der favoriserer mobil-læsbare hjemmesider.

Så hvis ikke du for længst har opgraderet din hjemmeside til en, der kan læses på mobilen, så er det nu. Ellers kan du godt begynde at tælle, hvor mange kunder, der drøner forbi din butik.

Det var grund nummer ét til at forny hjemmesiden i 2018.

EU forlanger kryptering

En anden vigtig politik-ændring fra Google i 2017 var et krav om, at alle hjemmesider, der registrerer personlige brugerdata, skal kryptere disse data. Det kræver, at den pågældende hjemmeside opgraderes med certificeret krypteringssoftware og overgår til den sikre internetprotokol https.

Hvornår registrerer en hjemmeside personlige brugerdata? Det handler ikke om hjemmesiden, der indsamler oplysninger om brugeradfærd anonymt ved hjælp af cookies, men det gælder helt sikkert hjemmesiden, “hvor der er udveksling af fortrolige oplysninger som brugernavne, passwords, kreditkortoplysninger. Det kunne eksempelvis være i webshops, i netbanken og hos din webmail-udbyder.”

Kilde: Computerworld

Fra og med sommeren 2018 er denne kryptering desuden gældende EU-lovgivning i kraft af den nyligt vedtagne persondataforordning.

Det var grund nummer to til at forny hjemmesiden i 2018. Eller i hvert fald opgradere den.

Moderne mediebrugere er utålmodige

Den tredje grund til forny hjemmesiden i 2108 er ret banal: Folk er i stigende grad blevet vænnet til at manøvrere hurtigt i cyberspace. Informationsudbuddet er gigantisk, og hvis ikke man er hurtigt videre i sin jagt på relevante oplysninger, så risikerer man at sidde fast i et kviksand af ligegyldig information. Og hvem har tid til det i dag? I hvert fald ikke de købestærke!

Tre ting, som især skræmmer brugerne væk fra en hjemmeside:

  1. Et gammeldags udseende webdesign
  2. En uoverskuelig navigationsbar
  3. Forældede oplysninger

Hos Dialogdesigneren synes vi ikke der er meget at betænke sig på. Derfor giver vi dig her en fjerde god grund til at forny hjemmesiden i 2018:

Forny hjemmesiden i januar 2018 med dette gode tilbud

Vi lancerer en nem måde at få hjemmesiden ført op til 2018-standard. Alle får et nyt design, som er hurtiglæst og mobilvenligt. Alle får en ny hostingserver, som er lynende hurtig og driftsikker. Alle løsningerne koster under det halve af, hvad det normalt koster at få en ny hjemmeside! Vi lancerer desuden forskellige løsninger til forskellige behov:

Der er en simpel løsning for dem, som ikke har brug for kryptering af personlige data.

Der er en lidt mere kompleks løsning for dem, som skal kryptere. Bare rolig, du får hjælp hele vejen.

Den bedste løsning rydder ud i forældet indhold og styrker hjemmesidens gennemslagskraft.

Her er endnu en grund til at handle før den 31. januar 2018 kl. 24.00

Jeg ved godt, at mange erhvervsdrivende endnu ikke har opdaget det. Mange, som er nye indenfor online medier og online markedsføring tænker heller ikke så meget over det. Men:

De fleste danskere brugere efterhånden Google – ikke Garmin eller Tom-Tom, når de skal finde vej med bilen eller planlægge en rute hjemmefra. De fleste danskere googler virksomheder, håndværkere og butikker, når de leder efter en ydelse eller et produkt – ikke De Gule Sider.

Derfor er det af det af overordentlig stor betydning, at du og dit firma er synlige i Google Maps.

Forny hjemmesiden - og bliv synlig på Google

Forny hjemmesiden – og bliv synlig på Google

Google er selvfølgelig også interesserede i, at deres kort er så informative og korrekte som muligt. Derfor startede Google for tre år siden servicen Google MyBusiness. Denne service gør det utrolig nemt at opdatere Google Maps med din virksomheds navn, adresse, branche, ydelser, åbningstider osv. Fotos kan du også lægge ind. Plus dine kunder kan skrive en anmeldelse og tildele stjerner.

Du kan sagtens gøre alt dette selv. Det er som sagt “utrolig nemt”. Men hvis du tager imod vores tilbud om at forny hjemmesiden i årets første måned, så hjælper vi dig med at få Google-registreringen på plads. Plus et par andre tricks, som får din virksomhed frem på side 1 i Google’s søgeresultater.

Hvad venter du på?

Dialogkaffe

Hvis du har en seriøs udfordring i dit fag, job eller business, så husk at to tænker bedre end én. Jeg er både en god lytter og god til at forstå dybden i din udfordring. Lad os mødes over en kop rigtig god kaffe. Den første dialog er altid gratis og uden forpligtelser for dig. 

Ring og få en aftale 4550535251

Leave a Comment:

Leave a Comment: