Efter Facebook-skandalen: Byg dit eget sociale mødested

mar 24

Facebook-skandalen bør få konsekvenser, ikke alene i Det Hvide Hus og i EU-Parlamentet, men også blandt alle os almindelige Facebook-brugere.

Derfor har jeg her til aften tænkt over, hvordan vi kan bygge sociale netværk online uden at vores private informationer bliver indsamlet og solgt til højstbydende.

Det er faktisk ret nemt.

Sikkert netværk for 500 kroner om året

Svaret er, at du kan oprette et webbaseret brugerforum hos en ganske almindelig webhost. Her vil dine data være langt mere sikre end de er på Facebooks servere, og du vil selv undgå at blive forfulgt af målrettede annoncekampagner styret af Facebooks adfærdsanalyserende algoritmer. Og du vil styre uden om den næste Facebook-skandalen.

Sådan et brugerforum koster ganske vist lidt penge til oprettelse og drift – i snit 500 kroner om året. Til gengæld vil Facebook ikke længere kunne snage i, hvad du deler med dit sociale netværk. Du kan tilmed på en og samme installation drive flere netværk – et til det faglige forum, et til nabofællesskabet, et til løbeklubben osv.

Hvis du ikke er en online-haj, sætter jeg platformen op for dig og viser dig, hvordan du holder den ved lige.

Særtilbud i anledning af Facebook-skandalen:
2900 kroner
ex. moms.
Du får

√ Nyt domæne efter eget valg (med mulighed for flere sub-domæner)
√ Sikker webhosting inkluderet i prisen
√ WordPress-webplatform med bruger-registrering
√ Brugerprofiler
√ Brugerforum
√ Oprettelse af begivenheder
√ Brugeradministration
√ Bruger-manual
√ Første års support

Bestil din sikre sociale netværksplatform her:

Dialogkaffe

Hvis du har en seriøs udfordring i dit fag, job eller business, så husk at to tænker bedre end én. Jeg er både en god lytter og god til at forstå dybden i din udfordring. Lad os mødes over en kop rigtig god kaffe. Den første dialog er altid gratis og uden forpligtelser for dig. 

Ring og få en aftale 4550535251

 

Leave a Comment:

Leave a Comment: