Carsten Legaard, hvem er dialogdesigneren?

Carsten Legaard er dialogdesigneren. Det er ikke noget du kan læse på universitetet. Det er summen af tredive års arbejde med journalistik og kommunikation og storytelling. Tilsat et drys af den gode livserfaring. Og opdateret til det 21. århundredes samtalebænk, internettet.

Carsten Legaard er dialogdesignerenCarsten Legaard hjælper selvstændige, iværksættere og artister med at udvikle kundedialogen. Fra det daglige salgsarbejde til hjemmesiden, søgemaskinerne, vejviserne og de sociale medier.
Igennem det seneste tiår er det blevet tiltagende svært for nystartede selvstændige og iværksættere at få opmærksomhed i markedsførings-bombardementet. Mit bud på en løsning er at holde lidt igen med at markedsføre, i hvert fald i en periode. Brug i stedet kræfterne på at skabe eller fastholde direkte kunderelationer og direkte dialog. Fordi:
Du får en bedre forståelse af din kunde, og kunden får en bedre oplevelse af dig.
Du får stærkere relationer, flere anbefalinger og mere salg.
Du får en bedre margin og en sund omsætning i din virksomhed.
Når du er klar til det, kontakter du Carsten Legaard. Jeg glæder  mig til dialogen med dig.

 

Dialogdesigneren

Horsevænget 34
3400 Hillerød
Telefon: +45 50535251
E-mail: hej@dialogdesigneren.dk

Vi fik hurtigt min hjemmeside op at stå, så jeg selv kunne lægge fotos og tekster op. Jeg fik også lært at lave link til andre fotos, tekster, hjemmesider og videoer – og dette har jeg benyttet flittigt for at gøre hjemmesiden interessant, levende og underholdende

Per Makwarth, kendt Hillerød-profil,

dovnekunst.dk

Dialogdesigneren har lavet designet på Røde Kors Hørsholms hjemmeside og bidraget med professionel og værdifuld support. Dialogdesigneren har lavet supportvideoer, så vi selv nemt kan finde svar. Men selvom der er videoer, er Dialogdesigneren altid hjælpsom – hurtigt og positivt

Carina Mosbæk,

Røde Kors, Hørsholm

Der var fuld opbakning i orkestret til valget af Carsten Legaard. Samarbejdet har været en fornøjelse hele vejen igennem, jeg har kun positive tilbagemeldinger på en hamrende flot hjemmeside til Promenadeorkestret

Henrik Olafsson,

Promenadeorkestret

Carsten Legaard fra Dialogdesigneren.dk har været en uvurderlig hjælp ved implementering af mine 3 seneste hjemmesider med opstart, hjælp til design og support udover de normale arbejdstimer og en god coach i den fremadrettede plan for at få mig op i gear – og op i toppen på Google. 1000 tak for det Carsten

Peter Dahlerup,

Peter Dahlerup Fotografi, Fredensborg

Da jeg skulle finde en hjemmeside designer, var jeg bekymret for bare at få tilbudt en hjemmeside, som ikke skilte sig ud fra andre. Hos dialogdesigneren oplevede jeg at få en hjemmeside, som blev “skræddersyet” netop til mit arbejdsområde. Alle min ønsker og særlige behov i forhold til mit erhverv blev indfriet, og jeg oplevede, at dialogdesigneren udviste stor kreativitet og opfindsomhed i forhold til netop det erhverv, jeg repræsenterer. At jeg derudover hos dialogdesigneren mødte et utroligt behageligt menneske med stor empati og indsigt, gør bare, at det er med stor glæde jeg varmt vil anbefale ham til andre

Helge Jørgensen,

ViTales Terapi, Hillerød

Carsten Legaard har på fineste vis formået at tage udgangspunkt i, hvor vi som elever var i processen, og har entusiastisk og dedikeret taget sig tid til at lære os, hvordan vi skaber stabile, solide WordPress produkter

Johnny Nordentoft, iværksætter,

foredragsholder

Hvis nogle af jer kender min hjemmeside www.asgerrojle.com og kan lide den, så går en del af æren til Carsten Legaard, Dialogdesigneren i Hillerød. Jeg deltog sidste år i hans sommerkursus i at bygge hjemmesider i wordpress, og min side blev til undervejs i kurset.

Asger Røjle Christensen, Hillerød og Tokyo,

asgerrojle.com

Hvad vil du gerne være tilfreds med? Tag kontakt og se, hvad jeg kan gøre for dig