Markedets bedste WordPress support

apr 25

Markedets bedste WordPress support begynder med selve produktet. Før jeg overlader en færdig hjemmeside til dig, har jeg sørget for, at den er langtidsholdbar i koderne, i funktionerne og i forhold til vedtagne standarder.

God support i byggefasen giver dig forståelse for teknikken. Så får du mest mulig værdi af din hjemmeside.  Og du kan løse mange problemer på egen hånd.

Men IT er IT. Og IT driller. Det er en naturlov. Markedets bedste Wordpress support løser hurtigt og effektivt de tekniske problemer, som du ikke selv kan løse.

Markedets bedste WordPress support

BASIS

280/måned

  • 24/7 overvågning. Regelmæssig opdatering. Løbende support – ring eller skriv, når der er problemer, og få tingene løst med det samme

BUILD

480/måned

  • BASIS supporten plus hjælp til løbende tilpasning af seo, website og alle funktioner

BOOST

880/måned

  • BASIS og BUILD plus løbende samarbejde om at bringe dit website helt til tops i søge-maskinerne

Priserne er ex moms

Markedets bedste betingelser

Betal et år ad gangen og få to måneder gratis!
Garanti. 99,9 procent oppetid, fejlfri drift og hurtig problemløsning. Akutte problemer løses akut, mindre presserende opgaver løses indenfor det første døgn.

Ingen bindinger. Support abonnement kan til enhver tid opsiges med en måneds varsel til den første. Har du betalt for et helt år, får du differencen retur uden diskussion.

Første år er gratis. Hjemmesider købt hos Dialogdesigneren inkluderer altid – uanset prisen – hele første års support.

Har du spørgsmål, så RING

Dialogdesigneren har designet Røde Kors Hørsholms hjemmeside og bidrager på sjette år med professionel og værdifuld support. Dialogdesigneren har lavet supportvideoer, så vi selv nemt kan finde svar. Men selvom der er videoer, er Dialogdesigneren altid hjælpsom – hurtigt og positivt

Carina Mosbæk,

Røde Kors Hørsholm

 

Leave a Comment:

Leave a Comment: