Markedets bedste WordPress support

nov 25

Markedets bedste WordPress support begynder med selve produktet. Før jeg overlader en færdig hjemmeside til mine kunder, har jeg sikret mig, at den er langtidsholdbar i koderne, i funktionalitet og i forhold til vedtagne standarder.

God support i byggefasen skaber forståelse for produktet, så kunden får mest mulig værdi af sin hjemmeside og kan løse flest mulige problemer på egen hånd.

Men IT er IT. Og IT driller. Det er en naturlov. Markedets bedste Wordpress support løser hurtigt og effektivt de tekniske problemer, som kunden ikke selv kan løse.

Markedets bedste WordPress support

BASIS

480/måned

  • 24/7 overvågning. Regelmæssig opdatering. Løbende support – ring eller skriv, når der er problemer, og få tingene løst med det samme

BUILD

680/måned

  • BASIS support plus hjælp til løbende tilpasning af seo, website og alle funktioner

BOOST

880/måned

  • BASIS og BUILD plus løbende samarbejde om at bringe dit website helt til tops i søge-maskinerne

Priserne er ex moms

Markedets bedste betingelser

Betal et år ad gangen og få to måneder gratis!  

Garanti. 99,9 procent oppetid, fejlfri drift og hurtig problemløsning. Akutte problemer løses akut, mindre presserende opgaver løses indenfor det første døgn.

Ingen bindinger. Supportabonnement kan til enhver tid opsiges med en måneds varsel til den første. Har du betalt for et helt år, får du differencen retur uden diskussion.

 

Dialogdesigneren har lavet designet på Røde Kors Hørsholms hjemmeside og bidrager på tredje år med professionel og værdifuld support. Dialogdesigneren har lavet supportvideoer, så vi selv nemt kan finde svar. Men selvom der er videoer, er Dialogdesigneren altid hjælpsom – hurtigt og positivt

Carina Mosbæk,

Røde Kors Hørsholm

Leave a Comment:

Leave a Comment: