Et eneste effektivt alternativ til spam

okt 04
Et billede af spam

Det er så moderne at brillere med “Syv karategreb, hvormed du kan tvinge uskyldige medborgere til at modtage dit inderligt ligegyldige nonsens i deres indbakke”.

Men jeg er 63 år, dybt konservativ, tilhænger af gammeldags flødeis og termen: “Undskyld, men må jeg have lov …?”

Jeg er formentlig ikke den eneste, der er både fysisk og mentalt udmattet af det digitale hamsterhjul med email, Facebook, Twitter, LinkedIn og endnu et par meter emails og updates og notationer og plingggg-plingggg!!!

Jeg er formentlig heller ikke den eneste, som – skønt jeg ville ønske, at jeg selv slap for at høre mere vrøvl – samvittighedsløst spreder mit eget gylle i adskillige tråde og indbakker.

Men nu skal det sgu’ også være slut. Hermed opfordrer jeg dig til, hvis du ikke allerede har gjort det, at kvitte abonnementet, sætte mig på spam-listen i din indbakke og “unlike” mig på alle de sociale medier. Eller … overvej i det mindste, om  jeg er en møgspreder i dit informationsmiljø, eller om jeg forsigtigt vurderet fortjener en chance til.

Jeg vil i hvert fald nødig være den, som i dine øjne er en “spammer”, et tidsspilde, en kilde til daglig eller bare ugentlig irritation.

Derfor: Stryg mig af listen, hvis jeg ikke er i orden, okay, fin i kanten, berigende, sjov, bevidsthedsudvidende!

Og til alle andre, der overlagt eller uoverlagt spammer fora, indbakker, tråde, medier, mennesker …. overvej lige et øjeblik, om det er umagen værd at forvandle potentielle kunder eller venner til irriterede fjender, blot fordi du glemte at spørge dem om lov.

Dét, kære spammer, er det eneste effektive alternativ.

 

 

P.S. Der er kommet et ret høfligt plugin i WordPress-universet. Det hedder Postmatic og går egentlig bare ud på, at folk, der gerne vil følge med i, hvad du skriver på din blog, nu også kan følge med i, hvad andre siger til dine blogindlæg i kommentarsporet. Men Postmatic gør en ting til. Den giver dine abonnenter en kærkommen lejlighed til at genoverveje, om de overhovedet gider blive hængende. Er det et skræmmende perspektiv? Hvis det skræmmer dig, så har du endnu mere grund til at installere Postmatic. For hvem ønsker dybest set at være til overs i andre menneskers indbakke??

??

Leave a Comment:

(2) comments

rahau 10/04/2015

OBS – Jeg er stor gavn af Dialogdesigner-informationer. Please la´vær´med at stryge mig fra jeres positiv-liste.

Reply

Det er fanme en befriende kommentar!

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: