Dialogdesigneren støtter dovnekunst

jun 06
Dialogdesigneren har leveret hjemmeside design til dovnekunst-dot-dk

Dialogdesigneren har leveret hjemmeside design til dovnekunst.dk – et udstillingsvindue for hobbykunstneren Per Makwarth, Hundested.

Per Makwarth har hele sit liv haft en kreativ åre, men den fik nyt liv, da der kom børnebørn og han gik tur med dem på stranden. Her med hans egne ord:

“Inspirationen til mine første dovneværker kom fra det man oplever, når ens barnebarn samler en ubestemmelig sten eller pind op og siger; ”Se farfar! Det er en hest…!”
Den uhæmmede fantasi er guld værd for den kreative proces og udvikling. Pludselig har to sten eller træstykker fanget ens interesse. Hver for sig er de måske intet, men sætter man dem sammen med god fantasi, bliver de til et-eller-andet: En figur – en skulptur. Et dovneværk!”

Pers passion handler om at fastholde og udvikle barndommens uhæmmede og værdifulde fantasi, og hans ønske til en ny hjemmeside, ud over alle de tekniske krav, var, at fantasien og den umiddelbare begejstring kunne skinne igennem og smitte.

Kig ind på hans hjemmeside og døm selv, om du synes det er lykkedes.

 

Vi fik hurtigt min hjemmeside op at stå, så jeg selv kunne lægge fotos og tekster op. Jeg fik også lært at lave link til andre fotos, tekster, hjemmesider og videoer – og dette har jeg benyttet flittigt for at gøre hjemmesiden interessant, levende og underholdende.

Carsten fik mig også i gang på Facebook og lærte mig at lægge nye værker op på Facebook for at gøre hjemmesiden kendt. Endvidere har Carsten, med samme formål, lært mig at arbejde med søgeord. Det har givet gode dialoger med lidelsesfæller.
Det øgede kendskab hjemmesiden og dermed til min interesse og mine værker har også resulteret i at jeg er blevet interviewet til DR P4 Fri Leg og TV Nordsjælland

Per Makwarth,

Dovnekunst.dk

Leave a Comment:

Leave a Comment: